Review | MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili

Home » Review | MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili

MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili review

De Kerst brengt niet alleen maar gezelligheid met zich mee, maar ook de allermooiste geschenksets worden uitgebracht. Zo brengt MAC de Shiny Pretty Things kerstcollectie uit met daarin de MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili. Een sprankelende en leuke set met maar liefst drie producten!

MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili review MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili

MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili – €29,50

Speciaal voor de kerstdagen heeft MAC een mooie geschenkset uitgebracht. Ideaal om cadeau te doen of om gewoon eens wat fijne producten van MAC uit te proberen! Zelf ben ik absoluut fan van de lipsticks en was ik ook erg benieuwd naar de Prep + Prime Fix+ die je make-up de hele dag perfect laat zitten. Dat komt dan erg goed uit! In deze prachtige, glanzende verpakking zitten drie producten:

♥ Mini Prep + Prime Fix+ (setting spray)

♥ In Extreme Dimension 3D Black Lash in Carbon Black

♥ Mini lipstick in de kleur Chili

MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili review

MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili

MAC lipstick Chili

Sommige lipsticks van MAC zijn enorm populair en kent bijna iedereen. Bij de kleur Chili is dat toch even anders. Ik had er nog niet eerder van gehoord en had ook geen idee wat ik er van kon verwachten.

Zo op het eerste gezicht lijkt het een normale, brandweerrode kleur te zijn. Toch pakt hij heel anders uit! Het is echt een chili-kleurtje vanwege de ‘pittige’ tint. Ik zou hem omschrijven als een kleur die rode, bruine en oranje tinten bevat. En vooral het oranje komt hierin naar voren.

Belangrijk om te noemen is dat het hier om een mini lipstick gaat. Alsnog vind ik dat je hier vrij lang mee zou kunnen doen.

MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili

MAC Chili is een matte kleur (yes!) die goed blijft zitten. Hij vlekt niet, maar vervaagt geleidelijk en mooi van je lippen gedurende de dag. Op bovenstaande foto zie je dat hij op mijn hand al meer naar voren komt als een oranje tint. Wel blijven rood en bruin aanwezig in de kleur.

MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili

Op mijn lippen pakt Chili helemaal anders uit! Dit heeft ook te maken met de natuurlijke kleur van je lippen. Bij mij is het een oranje/bruine lipstickkleur.

MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili

MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash in Carbon Black

Met deze mascara was ik nog niet bekend, maar als ik de site van MAC mag geloven is dit de bestseller onder de mascara’s! Extra reden dus om nieuwsgierig te zijn, dus ik wilde hem gauw testen.

Normaal gesproken leg je voor deze In Extreme Dimension 3D Black Lash mascara een bedrag van €24,- neer, maar de complete Shiny Pretty Things All Stars Kit kost €29,50. Dat zou betekenen dat je de overige twee producten voor €5,50 erbij krijgt. Al met al een goede deal dus!

MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili

De MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash mascara bevalt me goed! Hij separeert mijn wimperhaartjes goed, maakt ze intens zwart en laat ze mooi naar boven krullen. Niks mis mee! Vooral dat hij niet klontert is echt een plus. Je krijgt mooie, nette wimpers.

MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili review

MAC Prep+Prime Fix+

Dit is nu ook echt een populair product van MAC. Al jaren komt deze MAC Prep+Prime Fix+ voorbij op blogs en staat het bekend als een setting spray die je make-up de hele dag goed laat zitten. Vergeet vooral niet dat hij ook het poederige laagje van je make-up ‘weghaalt’ als je deze spray gebruikt. Een mooie, glowy huid is het resultaat!

De Prep+Prime Fix+ bevat mineralen en vitamines om je huid een boost te geven en kan zelfs gebruikt worden als primer, dus voordat je je make-up aanbrengt! Ook kun je oogschaduw intenser maken als je dit van te voren op je kwast aanbrengt en dan de oogschaduw op de kwast dept.

MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili review

Mijn ervaring met dit product is dat hij heerlijk fris aanvoelt. Als ik hem op mijn gezicht spray (ongeveer 30 cm afstand), dan vernevelt hij en wordt mijn make-up gefixeerd. Ik merk dat mijn huid zacht aanvoelt en totaal niet poederig. Mijn make-up zit prachtig!

Conclusie

Deze All Stars Kit heeft mij verrast! Ik ben blij dat ik op deze manier kennis kon maken met drie producten en dat voor een leuke prijs.

De MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili is een leuke set voor de kerst omdat deze set voor een sprekende make-uplook zorgt, die de hele avond (en dag) blijft zitten. De set is ook nog te koop met andere lipstickkleuren zoals Ruby Woo en Velvet Teddy.

De MAC Shiny Pretty Things All Stars kit Chili kost €29,50 en is verkrijgbaar in de MAC Store, MAC counters en Douglas.nl.

Wat vind jij van deze set? Koop jij graag make-up in een mooie en voordelige geschenkverpakking?

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.