Review | L’oreal Sublime Soft Verzachtend Micellair Water

Home » Review | L’oreal Sublime Soft Verzachtend Micellair Water

IMG_6396

Micellair water is een trend in beautyland. Dit goedje is het nieuwste van het nieuwste en zou je huid veel beter reinigen en milde ingrediënten bevatten. Er is nog niet zo heel veel keuze qua merken, maar je merkt dat er nu ook betaalbare versies in de drogist te koop zijn. L’oreal heeft zich ook aan dit populaire watertje gewaagd en bracht de Sublime Soft Verzachten Micellair Water op de markt.

IMG_6389

Het klinkt behoorlijk scheikundig dat micellaire water, maar wat is het nu eigenlijk? Micellair water is een innovatief bestanddeel dat de epidermis (opperhuid) respecteert en de huid reinigt en verkwikt. Micellen zijn macrobestanddelen die onzuiverheden en sporen van make-up vasthouden. Het reinigt dus sterk, maar is zacht voor je huid. Lijkt me een ideale combinatie!

IMG_6390

Wat zegt L’oreal zelf over haar Sublime Soft Verzachtend Micellair Water:

Reinigt en verwijdert make-up van het gezicht, ogen en lippen. Zo zacht, dat het zelfs de gevoelige huid kalmeert. Parfumvrij. Alcoholvrij. Hypoallergeen. 

Voor een zuivere huid, die aangenaam en gekalmeerd aanvoelt zonder irritatie. 

Elke ochtend en elke avond op het gezicht, ogen en lippen aanbrengen met een wattenschijfje. Niet wrijven en niet afspoelen. 

IMG_6397

Zoals je ziet bestaat het micellaire water voornamelijk uit water (duh!). Gelukkig zitten er niet heel veel stoffen in, zo heb je minder kans dat er iets inzit waar je allergisch voor bent.

IMG_6394

IMG_6392

Ik was zo benieuwd naar dit product, dat ik hem goed heb willen testen. Het goedje voelt echt aan als water en is dus heel dun. Als je niet anders zou weten, zou het zo water kunnen zijn. Maar dat is het gelukkig niet, want het maakt schoon als een tierelier! Ik doe wat op een wattenschijfje en maak mijn gezicht schoon. Ik gebruik de Sublime Soft echt voor het verwijderen van make-up. En dan bedoel ik specifiek voor mijn gezicht, want voor het verwijderen van oogmake-up vind ik hem niet geschikt. Daar is hij niet sterk genoeg voor. Mijn gezicht maakt hij verder prima schoon en laat foundation als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ook vind ik hem erg fijn voor de gevoelige huid. Ik krijg geen irritaties en dat is fijn! Wel maakt hij mijn huid iets droger, want ja water droogt de huid nu eenmaal uit. En als je daar gevoelig voor bent en van jezelf al een erg droge huid hebt, kun je daar wat last van hebben. Maar ik smeer me na het reinigen altijd in, dus ik heb er verder geen last van. Al met al vind ik het wel een hele milde reiniger en maakt het mijn huid goed schoon. Me so happy!

De L’oreal Sublime Soft Verzachtend Micellair Water is te koop bij de drogist voor €7,99.

Ben jij al bekend met micellaire reinigers?

Leave a Reply

Your email address will not be published.