Review | Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette

Home » Review | Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette

Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette review

In oktober dit jaar liet ik je al kennis maken met alle producten uit de Essence trend edition Ho! Ho! Ho! collectie. Deze is half november gelanceerd en ik moest en zou dit eyeshadow palette bemachtigen. Daarom was ik ook extra blij toen ik dit prachtige item kon proberen. Zouden de kleuren goed uitpakken voor zo’n budgetprijsje?

Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette review

Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette review

Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette – €7,99

Of het nu gaat om feestelijke smokey eyes of een zachtere oogmake-up voor een familiediner; met deze negen prachtige oogschaduwtinten stel je een perfecte kerstlook samen. Het palette bevat metallic en glinsterende tinten in goud, bruin en paars, die dankzij de poedertextuur makkelijk te blenden zijn.

Ik was al gelijk enthousiast toen ik hem zag, want deze warme, roségouden en paarse tinten zijn mij op het lijf geschreven! De verpakking mag er dan vanaf de buitenkant niet zo spectaculair uitzien (karton!), zodra je het doosje opent, sta je versteld van de mooie kleuren.

Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette review  Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette review

Is het geen plaatje? Dit soort kleuren vind je gauw bij MAC of Urban Decay, maar Essence? Dat had ik niet verwacht…

Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette review

Swatches

En ja hoor, dit zijn de swatches! Wauw, ik kan niet anders zeggen dan dat ik weggeblazen ben. Die pigmentatie!

De kleuren pakken goed uit en je hoeft totaal geen moeite te doen om een goede kleurafgifte te krijgen. Dit staat als een huis! De verschillende oogschaduwtinten zien er kwalitatief super goed uit en ook op mijn oogleden knallen ze er vanaf.

Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette review

Check die glitters! Het is een prachtige topper om over een oogschaduwkleur heen te dragen.

Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette review Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette review Conclusie

Werkelijk waar, ik ben ontzettend verrast door de geweldige pigmentatie van deze oogschaduws. Het Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette is voor de €7,99 die je ervoor betaald een hele goede aankoop.

Ze blenden mooi en zijn goed te zien als je ze aanbrengt op je oogleden. Ik kan niet anders dan heel positief over dit eyeshadow palette te zijn. Mocht je hem nog spotten in een Kruidvat-filiaal, dan zou ik hem zeker mee nemen!

Wat vind jij van dit Essence trend edition Ho! Ho! Ho! eyeshadow palette? Hou jij van dit soort kleuren?

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.