Review | Dit is de nieuwe NARS Climax mascara

Home » Review | Dit is de nieuwe NARS Climax mascara

NARS Climax mascara

Afgelopen donderdag stond ik te genieten op de heerlijke livemuziek van Pleun en Elize in Club NL in Amsterdam. Ik was daar niet om alvast de week af te sluiten, maar om de lancering van de nieuwe NARS Climax mascara bij te wonen! En dit is er niet zomaar eentje – nee hoor – hij belooft veel volume te geven en ook nog eens een prachtig kruleffect met veel lengte. Ik was razend benieuwd!

NARS Climax mascara

NARS Climax mascara

De nieuwe NARS Climax mascara ziet er geweldig uit. Zeg nou zelf; zo’n rode huls met reliëf ziet er zeker anders uit dan alle mascara’s die ik ooit gezien heb! Maar dat is het niet alleen, hij is qua inhoud ook nog eens een topper. Hij bevat namelijk een lichtgewicht formule voor maximaal volume en een prachtige krul in je wimpers.

Je kunt hem in meerdere laagjes aanbrengen, zonder dat hij klontjes geeft of wimpers aan elkaar laat plakken. Een pluspunt, want mijn wimpers voelen na het aanbrengen zacht aan en de mascara geeft zeker geen hard gevoel aan mijn haartjes.

NARS Climax mascara review

Het borsteltje is altijd van groot belang en met deze zit je absoluut goed. Hij heeft namelijk geribde haartjes die ieder wimpertje die je hebt, omhult en een intens effect geeft.

NARS Climax mascara reviewHet resultaat – voor èn na

Natuurlijk heb ik de NARS Climax mascara direct getest, want ik wilde weten of hij bij mij zo’n prachtig mooi effect gaf als de NARS-ladies die bij het event aanwezig waren.

Hierboven zie je mijn wimpers zonder mascara.

NARS Climax mascara review

En dit is met mascara! Mijn wimpers worden goed zwart, zijn mooi gesepareerd en gekruld èn krijgen ook direct een volumeboost.

Wauw, ik ben heel erg tevreden!

NARS Climax mascara review

Conclusie

Nou ja, je raadt het vast al; dit is een topper! Ik ben zo enthousiast en blij met het resultaat van de NARS Climax mascara dat ik hem direct in mijn dagelijkse make-uptasje heb gedaan en niet meer zonder wil.

Hij blijft ook nog eens geurende de dag perfect zitten (geen panda-ogen dus!) en zou hem zeker opnieuw kopen als hij op is.

Goedkoop is hij helaas niet, maar je krijgt wel waar voor je geld. De NARS Climax mascara kost €25,- en is te koop bij de Bijenkorf in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam en via hun webshop bijenkorf.nl.

Wat vind jij van deze mascara? 

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.