Review | De nieuwe The Body Shop Cactus Blossom lijn

Home » Review | De nieuwe The Body Shop Cactus Blossom lijn

The Body Shop Cactus Blossom review

Ja hoor, ik ben er nog! En ik start gelijk met een prachtige review over de nieuwe The Body Shop Cactus Blossom lijn. Een fruitige, bloemige geur waar je meteen vrolijk van wordt! Het is een exotische lijn die verrijkt is met cactusbloemextract uit Marokko en Community Trade-ingrediënten bevat. Al zin om verder te lezen?

The Body Shop Cactus Blossom review

The Body Shop Cactus Blossom

Bij de geur van cactus denk je misschien niet gelijk aan een fruitige, zoete geur, maar ik moet zeggen dat The Body Shop ook dit keer een waanzinnig lekkere verzorgingslijn heeft gelanceerd. In combinatie met de Blossom wordt het een bloemige geur, maar je behoudt wel de pittige kracht van de cactus. Een geur met een verrassende twist!

The Body Shop Cactus Blossom lijn bestaat in totaal uit vijf producten;

  • Body butter (25o ml) – €17,-
  • Body yoghurt (200 ml) – €10,-
  • Body scrub (250 ml) – 17,-
  • Shower gel (250 ml) – €7,-
  • Hand wash (250 ml) – €7,-

The Body Shop Cactus Blossom shower gel

The Body Shop Cactus Blossom shower gel

The Body Shop Cactus Blossom – shower gel

In de Cactus Blossom lijn zitten producten met ingrediënten die zowel 100% veganistisch als 100% vegetarisch zijn. De shower gel die je hierboven ziet is 100% vegetarisch, want hij bevat Community Trade honing uit Ethiopië.

De shower gel vind ik zelf heerlijk om onder de douche te gebruiken. Hij ruikt verrukkelijk en maakt mijn huid goed schoon.

The Body Shop Cactus Blossom body butter

The Body Shop Cactus Blossom body butter

The Body Shop Cactus Blossom body butter

The Body Shop Cactus Blossom – body butter

Als je last hebt van een droge huid, dan zit je met deze body butter helemaal goed! Hij maakt je huid zacht doordat hij vol en rijk van textuur is. Deze special edition body butter is verrijkt met een exotische melange van cactusbloemextract uit Marokko en Community Trade-sheaboter uit Ghana en heeft een verkwikkende, bloemige en fruitige geur. Het leuke is dat hij ook nog een beetje een groenige kleur heeft! Daarnaast is hij 100% veganistisch.

Dit is echt mijn favoriet! Ik gebruik de body butter dagelijks om mijn droge huid mee in te smeren en als extraatje ruikt hij ook nog eens super lekker.

The Body Shop Cactus Blossom body yoghurt

The Body Shop Cactus Blossom body yoghurt

The Body Shop Cactus Blossom – body yoghurt

Misschien ben je al bekend met het nieuwe concept van The Body Shop, maar misschien ook niet. Want zeg nou zelf; een body yoghurt klinkt wel heel uniek in de oren toch? Je moet het zien als een lichtere en frisse variant van de body butter. Je zou het eerder een volle body lotion kunnen noemen die een verkoelend effect heeft.

Hij trekt snel in en is daarom uitermate geschikt voor de normale huid. Voor mijn erg droge huid is hij niet geschikt, maar heb je een huid die niet al teveel nodig heeft, dan is dit je ding! Op bovenstaande foto zie je links de body yoghurt die wat luchtiger is en rechts de volle, rijke body butter. Oh ja; hij is 100% vegetarisch (vegan)!

The Body Shop Cactus Blossom body scrub The Body Shop Cactus Blossom body scrub

The Body Shop Cactus Blossom – body scrub

Als laatste kom ik aan bij de body scrub. Deze belooft je huid gladder en zachter te maken en heeft ook de fruitige en bloemige geur zoals alle producten uit deze lijn.

De body scrub is verrijkt met een melange van cactusbloemextract uit Marokko, Community Trade-honing uit Ethiopië en zacht scrubbende frambozenpitten. En dat laatste vind ik echt even het benoemen waard in het kader van plastic soup. Want The Body Shop maakt gewoon gebruik van natuurlijke ingrediënten waarmee je je huid kunt scrubben in plaats van plastic bolletjes die in de grote zee verdwijnen. Super fijn!

Verder vind ik dat de body scrub prettig werkt en op een fijne en zachte manier mijn huid scrubt.

Conclusie

De nieuwe Cactus Blossom lijn vind ik een heerlijke special edition collectie en gebruik ik graag bij het douchen en daarna. Mijn favorieten zijn de shower gel en de body butter. Deze gebruikt ik dan ook het meeste!

De Cactus Blossom lijn is verkrijgbaar in The Body Shop winkels en in hun webshop.

Ken jij deze nieuwe Cactus Blossom lijn al?

 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.