Review | De nieuwe Filorga OXYGEN-GLOW skincare

Home » Review | De nieuwe Filorga OXYGEN-GLOW skincare

 Filorga OXYGEN-GLOW

Een heerlijk glad en zacht huidje behouden als je vermoeid bent of als de jaartjes gaan tellen? Ja hoor, kom maar op! De nieuwe Filorga OXYGEN-GLOW skincare lijn biedt een helpende hand met haar huidverzorging voor een vale teint, een vochtarme huid, lijntjes en gebrek aan egaliteit. Ik stond te springen om ze uit te proberen!

 Filorga OXYGEN-GLOW

Filorga OXYGEN-GLOW

De Filorga OXYGEN-GLOW skincare lijn bestaat uit vier producten. Deze lijn biedt een oplossing voor een vermoeide, vochtarme huid die last heeft van imperfecties en die wel een boost kan gebruiken! Zo heeft het een verhelderende werking en strijkt het lijntjes glad. Het egaliseert je huid, herstelt het volume in je gezicht en ontgift je huid.

De lijn bestaat uit:

  • Filorga OXYGEN-GLOW [CLEAN] gezichtsreiniger (125 ml) – €19,90
  • Filorga OXYGEN-GLOW [EYES] oogcrème (15 ml) – €29,90
  • Filorga OXYGEN-GLOW crème (50 ml) – €39,90
  • Filorga OXYGEN-GLOW [MASK] masker (75 ml) – €32,90

 Filorga OXYGEN-GLOW [CLEAN] review

 Filorga OXYGEN-GLOW [CLEAN] review

Filorga OXYGEN-GLOW [CLEAN] gezichtsreiniger (125 ml) – €19,90

Deze gezichtsreiniger is geschikt voor zowel je ogen als gezicht en heeft een afspoelbare formule. Hij zorgt voor een gehydrateerde, zuivere en stralende huid en is geschikt voor contactlensdragers en een gevoelige huid. Heel fijn, want die is precies waar ik naar op zoek ben!

De Filorga OXYGEN-GLOW [CLEAN] gezichtsreiniger bevat een zuurstof booster, hyaluronzuur en het L-Enzym. Dit zit overigens in alle producten van de OXYGEN-GLOW lijn en zorgt specifiek voor die boost waardoor je huid meer volume krijgt, lijntjes bestrijdt en je vochtarme huid voedt.

En ik kan zeggen dat ik hem heerlijk vind! De textuur is gel-achtig en je verdeelt hem gemakkelijk over je gezicht. Doe je er een beetje water bij, dan wordt hij wat romiger en haalt hij met alle gemak de make-up van je gezicht. Zelfs waterproof make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Filorga OXYGEN-GLOW crème review

Filorga OXYGEN-GLOW crème review

Filorga OXYGEN-GLOW crème review

Filorga OXYGEN-GLOW crème (50 ml) – €39,90

De dagcrème uit de OXYGEN-GLOW lijn kun je iedere dag gebruiken en zit in een prachtige, doorzichtige pot. Het oogt heerlijk luxe! De kleur is roze en dat maakt hem extra speciaal. Kijk ik naar de geur, dan ruikt hij lekker fris en volwassen.

De textuur van de OXYGEN-GLOW crème is soepel en licht, maar geeft toch een fijne boost aan mijn huid. Wel combineer ik deze crème met een serum omdat ik toch wel een erg droge huid heb. Anders is hij voor mij wat te licht.  Wel heb ik het idee dat hij mijn huid rustiger laat ogen. Ik vind dat mijn gezicht egaler eruit ziet.

Daarnaast zit mijn make-up ook nog eens veel mooier! Mijn foundation oogt gladder en zachter. Alsof het minder op mijn huid ligt. In dit geval vind ik dat mijn huid er gladder en egaler eruit ziet.

Filorga OXYGEN-GLOW [EYES]

Filorga OXYGEN-GLOW [EYES] review

Filorga OXYGEN-GLOW [EYES] oogcrème (15 ml) – €29,90

Deze oogcrème ziet er ook al zo leuk uit. De textuur is vol en rijk en heeft ook dat mooie, roze kleurtje! Hij is vooral geschikt voor een vermoeide oogopslag, kringen, een vochtarme huid en lijntjes.

Het is een gladstrijkende verzorging die de oogcontour verfrist en je uitstraling meteen een boost geeft. Hij is prima te gebruiken voor contactlensdragers en daardoor ook voor de gevoelige huid.

En dat kan ik beamen, want ik heb nergens last van als ik deze oogcrème gebruik. Waar veel oogcrèmes niet vol genoeg zijn voor mijn zeer droge huid, is deze echt een verademing! Hij heeft ook nog eens een verhelderende werking (volgens mij zit er een beetje een glanzend pigment in) waardoor mijn ogen er direct frisser uitzien.

Filorga OXYGEN-GLOW [MASK] review

Filorga OXYGEN-GLOW [MASK] Filorga OXYGEN-GLOW [MASK] review

    Filorga OXYGEN-GLOW [MASK] masker (75 ml) – €32,90

Als laatste kom ik aan bij het masker die je kunt gebruiken als je last hebt van een vale teint, onregelmatige huidkorrel, een vochtarme huid, lijntjes en gebrek aan egaliteit. Nou, dit masker kan ik wel gebruiken hoor!

Je creëert met dit masker een natuurlijke huid die egaal oogt. Het leuke is dat dit masker een soort van highlighter-effect geeft! Je glanst voor 10 minuten lang met een zilver gezichtje en daarna mag je het afnemen met een vochtig wattenschijfje. En jum, wat is dit een heerlijk masker voor een gevoelige en droge huid. Het laat mijn gezicht rustig achter en voelt fris aan. Zelfs als je de nacht ervoor helemaal niet zo goed hebt geslapen, haha!

Conclusie en verkrijgbaarheid

Oke, dit is een hele fijne lijn! De Filorga OXYGEN-GLOW skincare lijn heeft me positief verrast. Deze lijn is heel geschikt voor de huid die een goede boost kan gebruiken. Of dat nu door vermoeidheid of wat ouder worden komt, dit is een lijn die jouw huid egaler maakt en haar de juiste vochtboost geeft om te herstellen en haar volume terug te krijgen.

Filorga is o.a. te koop via Ici Paris XL.

Wat vind jij van deze lijn? Ken je Filorga al?

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.