Review | Bioré Micellair reinigingswater met houtskool

Home » Review | Bioré Micellair reinigingswater met houtskool

Bioré Micellair reinigingswater met houtskool review

Vers van de pers! Dit is de nieuwe Bioré Micellair Reinigingswater met houtskool die je (waterproof) make-up doeltreffend verwijdert, tot diep in je poriën reinigt en je huid verfrist. Klinkt goed toch?! En je hoeft het niet eens af te spoelen. Het werd dus tijd om hem uitvoerig te testen!

Bioré Micellair reinigingswater met houtskool review

Bioré Micellair reinigingswater met houtskool (300 ml) – €8,99

Wat me gelijk opvalt is dat de verpakking bijna helemaal zwart is. Iets wat je niet meteen verwacht bij een make-upreiniger. Het leuke is dat Bioré op deze manier inspeelt op het feit dat het houtskool bevat, die natuurlijk ook zwart van kleur is. Origineel bedacht!

Nu zou je misschien denken dat het Bioré Micellair reinigingswater met houtskool ook zwart is. Ik kan beamen dat hij wat donkergrijs van kleur is, maar dat je hier op een wattenschijfje nauwelijks iets van terug ziet. Je hoeft je dus niet te reinigen met een zwart goedje!

Verder reinigt hij tot diep in je poriën en verfrist hij je huid. En dat laatste klopt zeker, want hij ruikt heerlijk fris! Er zit dus wel een klein beetje parfum in (bijna aan het einde van de ingrediëntenlijst), dus als je hier gevoelig voor bent, zou ik er even op letten.

Bioré Micellair reinigingswater met houtskool review

Bioré Micellair reinigingswater met houtskool review

Makkelijk! Je hoeft niet te wrijven

Het Micellair Reinigingswater met houtskool is geschikt voor de normale tot vette huid, maar er is ook een variant die geschikt is voor de normale tot droge huid, die in een blauwe fles komt. Dit is het Bioré Micellair Reinigingswater met Baking Soda. Aangezien ik zelf een droge huid heb, zou die misschien iets passender voor mij zijn.

Maar ik heb natuurlijk deze zwarte fles met houtskool getest! Hij belooft je oog-, gezichts- en lipmake-up op een milde wijze te verwijderen, zonder dat je hoeft te wrijven. En zelfs waterproof make-up laat hij verdwijnen! Altijd handig als je een keertje met zwemmen of fietsend door de regen, waterproof mascara draagt.

Bioré Micellair reinigingswater met houtskool Bioré Micellair reinigingswater met houtskool Bioré Micellair reinigingswater met houtskool

De test

Nou, testen heb ik volop gedaan! Zoals je op mijn hand hierboven kunt zien heb ik verschillende soorten make-up aangebracht; zwarte kohlpotloood, een matte lippotlood, een matte liquid lipstick en een glossy liquid lipstick. Felle kleuren en producten die longlasting zijn.

Als ik deze make-up eraf wil krijgen, doordrenk ik een wattenschijfje met het Bioré Micellair reinigingswater met houtskool en laat ik hem even inwerken op mijn huid. Daarna veeg ik de make-up eraf en is het ergste eraf. Omdat deze producten ook intrekken in mijn huid qua kleur, heb ik iets langer moeten ‘vegen’, maar daarna kwamen de heftige kleuren er ook af.

Vooral de geur is heerlijk fris en geeft een fijn en schoon gevoel aan je huid. Wel is mijn huid iets droger geworden door het gebruik, maar dit is dan ook een reinigingswater die bedoeld is voor de normale tot vette huid. Ik kan dan beter gaan voor het Micellair Reinigingswater met Baking Soda, die daar meer geschikt voor is.

Al met al ben ik tevreden met het resultaat omdat hij mijn huid goed schoonmaakt!

Het Bioré Micellair reinigingswater met houtskool (300 ml) kost €8,99 en is te koop bij Kruidvat.

Wat is jouw favoriete micellair reinigingswater? Of heb je iets anders dat je graag gebruikt om je make-up te verwijderen?

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.