Real Techniques Blush brush & Setting brush

Home » Real Techniques Blush brush & Setting brush
Real Techniques Blush brush & Setting brush

IMG_3247

Twee jaar geleden maakte ik kennis met de twee Pixiwoo zusjes uit Engeland. Ze maken de mooiste tutorial filmpjes op Youtube en zijn geweldig met make-up. Vol verbazing kijk ik naar hun technieken, want wat zijn ze goed. Maar ze zijn niet alleen goed met kwasten, ze hebben het zakelijk ook goed bekeken. De dames hebben namelijk hun eigen make-upkwasten uitgebracht onder de naam Real Techniques. Ik heb er twee voor je getest; de blush brush en de setting brush. Kijk je mee?

IMG_3230

Beiden kwasten komen in een stevige, plastic verpakking. De kleine kwast is de setting brush en de grote kwast is de blush brush.

IMG_3246

Zoals je kunt zien is de blush brush een stuk groter dan de setting brush.

IMG_3233

Laten we kijken naar de blush brush. Deze is (ofcourse!) bedoeld voor het aanbrengen van blush, maar door de de grootte van de haartjes zou je hem ook goed kunnen gebruiken voor het aanbrengen van poeder.

IMG_3242

De steel is heerlijk girly roze en het uiteinde is van zwart rubber. Ze houden lekker vast en glijden niet uit je handen.

IMG_3240

De haartjes zijn echt superzacht. Nog nooit heb ik eerder zulke kwasten gevoeld, de zachtheid en de luchtigheid. Pure perfectie…zucht! Ik gebruik hem iedere dag om mijn blush aan te brengen. Hij laat je blush natuurlijk en zacht overkomen. Je kunt sterk gepigmenteerde blushes hiermee voorzichtig aanbrengen zonder dat je strepen krijgt. Deze kwast is echt gemaakt om je make-up perfect aan te brengen en dat doet hij verdraaid goed!

IMG_3235

Dan de setting brush. Deze is bedoeld om de make-up te setten (fixeren). Zo blijft je foundation perfect zitten en ‘verdwijnt’ het niet in de loop van de dag. Ook kun je hem goed gebruiken voor het aanbrengen van highlighter op je jukbeenderen.

IMG_3244

Ook deze kwast is roze en heeft een rubberen uiteinde. Had ik al gezegd dat je beide kwasten ook op hun kontje neer kunt zetten? Niet dat ik dat ga doen, maar ja, het kan!

IMG_3245

Wederom ervaar ik een gevoel van ultieme zachtheid en glijdt hij langs de contouren van mijn neus, mijn kin en onder mijn ogen om mijn foundation te fixeren met poeder. Ook deze is echt een favoriet van mij. Daarnaast zijn beide kwasten gemaakt van taklon, een synthetisch materiaal, waardoor veganisten en mensen die allergisch zijn voor dierlijke haartjes erg blij zullen zijn met de Real Techniques kwasten.

Mocht je dus op zoek zijn naar een goede kwast om je blush mee aan te brengen of een kwast om je foundation op kleine plekjes te fixeren, dan kan ik je deze brushes echt van harte aanbevelen. De kosten van deze kwasten zijn gemiddeld. Niet heel erg duur, maar ook niet weer heel erg budget. Ik vind het een hele goede prijs voor zulke goede kwasten. Ik wil in ieder geval meer van dit merk!

Real Techniques Blush brush – €12,49 – HQhair

Real Techniques Setting brush – €8,75 – HQhair

Ben jij al bekend met de kwasten van Real Techniques?

Leave a Reply

Your email address will not be published.