Persevent | Rituals – The Ritual of Yalda (limited edition)

Home » Persevent | Rituals – The Ritual of Yalda (limited edition)

Rituals The Ritual of Yalda persevent

Rituals brengt 1 oktober de limited edition collectie The Ritual of Yalda uit en die mag gezien worden! Ik was uitgenodigd voor het persevent waar de nieuwe producten werden gelanceerd. Deze stond in het teken van het eeuwenoude, Perzische feest waarin familie en vrienden samenkomen om gelukswensen voor het nieuwe jaar te doen. Een prachtige locatie, veel eten en drinken en een Perzische vrouw die al zingend mooie gedichten voorlas onder begeleiding van haar sitar. Ik laat je alles zien!

Rituals The Ritual of Yalda persevent Rituals The Ritual of Yalda persevent Rituals The Ritual of Yalda persevent

Rituals – The Ritual of Yalda

Het event was echt prachtig aangekleed. Het vond plaats in een authentiek pand die vroeger door de nonnen werd bewoond. Het ademde één en al sfeer uit, alsof ik me in een spirituele ruimte bevond.

De geur was bij binnenkomst warm, kruidig en winters. Ik waande me helemaal in de Yalda-nacht waar watermeloen, granaatappel en vijgen klaarstonden om opgegeten te worden. Deze geven namelijk extra energie voor de koude en donkere wintermaanden. Op deze avond worden er gedichten van Hafez – een 14e eeuwse Perzische, lyrische dichter – gelezen en voorgedragen en wordt er gedanst op muziek. Ik ervoer hoe het was om even onderdeel te zijn van dit ritueel. Super mooi!

Tijdens dit Perzische feest worden er gelukswensen voor het nieuwe jaar gedaan. Iets wat ik een heel mooi ritueel vind. The Ritual of Yalda collectie biedt warmte, licht en ontspanning tijdens de langste nachten van het jaar, dankzij de warme, kalmerende geur van granaatappel en het frisse aroma van watermeloen. Het mooie is dat granaatappel en watermeloen van oudsher bekend staan om hun antioxidanten en verzachtende werking op de huid. Een leuk extraatje voor de winter!

Rituals The Ritual of YaldaHapjes & drankjes

Daarna liep ik verder naar de volgende ruimte waar lekkere hapjes stonden. Ik kon ook gelijk de nieuwe thee uit The Ritual of Yalda collectie proberen die bestaat uit een mix van granaatappel, kruiden en amandelen. Een bijzondere combinatie die perfect past bij de wintermaanden.

Rituals The Ritual of Yalda Rituals The Ritual of Yalda

Rituals The Ritual of Yalda

Yalda-ritueel

Na een kleine break met een drankje en een hapje, liep ik door naar beneden waar het oosters was aangekleed. Het was donker, er hing een warme, kruidige geur en er lagen mooie, geweven kleedjes op de grond. Gekleurde glaasjes en een tafel waar allemaal zachte kussens om heen lagen, maakten het helemaal af. Daarop zat een vrouw die in het Farsi gedichten voorlas van Hafez.

We mochten allemaal op een briefje een wens of voornemen schrijven en deze in het vuur houden. Daarna legde ik het smeulende papiertje in de keramieken schaal. Het voelde zo mooi om dit te doen!

Rituals The Ritual of Yalda
Rituals The Ritual of Yalda
Rituals The Ritual of Yalda

Luxe, koperen bad

Toen ik verder liep, kwam ik uit bij deze mooie, koperen baden. Ze werden vroeger door de nonnen gebruikt en is werkelijk waar een plaatje. Alsof je in een andere wereld terecht komt. Hier werden de producten gepresenteerd en kwamen ze extra mooi tot uiting.

Rituals The Ritual of Yalda persevent

Rituals – The Ritual of Yalda

Je snapt het wel, ik heb The Ritual of Yalda helemaal geproefd, geroken en beleefd! Het event was prachtig verzorgd en gestyled en je werd onderdeel van het Perzische feest.

De volledige The Ritual of Yalda collectie is te koop vanaf 1 oktober en bestaat uit:

  • Hafez scented candle
  • Fragrance sticks
  • Wishfull foaming shower gel
  • Fizzing bath bombs
  • Body cream
  • Kitchen set met daarin Hand wash en Hand balm
  • Massage candle
  • Twee parfums

Na afloop kreeg ik een goed gevulde goodiebag mee met bijna alle producten uit deze collectie. Ik ben dan ook benieuwd of jullie hier graag een mega review van zouden willen zien en lezen? Laat het me maar weten!

Wat vind jij van de The Ritual of Yalda collectie? Spreekt het je aan? 

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.