Opgemaakte Beauty Items

Home » Opgemaakte Beauty Items
Opgemaakte Beauty Items

IMG_3012

Welke producten waren zo fijn dat ik ze helemaal heb opgemaakt? Tot op de laatste druppel heb gebruikt? Lees gauw verder!

IMG_3014

Garnier Essentials Reinigingslotion 2 in 1 & Garnier Essentials Kalmerende oogreinigingslotion

Wat een fijne producten zijn dit zeg. Ik koop ze steeds opnieuw omdat ze heel erg mild voor de huid zijn en ik totaal geen irritaties van deze make-upreinigers ondervind. Er zit namelijk geen parfum, alcohol of kleurstoffen in. En dat is heel prettig voor mijn gevoelige huidje!

IMG_3017

Kruidvat Vaseline liptherapy orginal

Dit blikje zit eigenlijk standaard in mijn make-uptasje voor onderweg. Heerlijk als je droge plekjes op je handen hebt of voor droge lippen. Momenteel gebruik ik zo’n blikje van het merk Vaseline zelf, die vind ik toch iets fijner smeren. Maar dit is een goed(koper) alternatief.

IMG_3018

The Bodyshop Bodybutter Vanille

Dit miniformaatje bodybutter van The Bodyshop zat in een multiverpakking met drie kleine bodybutters. De geur vanille heb ik als eerste opgemaakt. De geur is echt goddelijk lekker! Gelukkig doet de bodybutter ook goed zijn werk, hij smeert goed uit en laat mijn huid gevoed achter. Helaas is de prijs van een fullsize pot wel aan de dure kant (€16,-), dus alleen als hij in de aanbieding is zou ik hem opnieuw kopen. Maar anders had ik hem gelijk opnieuw gekocht!

IMG_3020

Max Factor 2000 Calorie Dramatic volume mascara

Een hele fijne mascara, van mijn favoriete merk mascara. Hij geeft je wimpers echt een volumeboost en maakt ze goed zwart. Als zijn concurrerende zusje, de Max Factor Masterpiece mascara, niet net een tikkeltje beter was, had hij het geluk gehad dat ik hem opnieuw zou kopen. Dus helaas verliest hij het en zal ik hem niet opnieuw kopen.

IMG_3021

Biocura duo wattenschijfjes

De beste wattenschijfjes komen wat mij betreft van de Aldi. Ze zijn stevig, maar toch zacht voor je ogen. Ze pluizen niet en vallen niet uit elkaar. Dat vind ik zelf erg belangrijk bij wattenschijfjes. Deze komen er dus zeker weer!

IMG_3012

Al met al zou ik dus alles weer opnieuw kopen, behalve de Max Factor 2000 calorie mascara. Ik ben erg tevreden over de rest van mijn opgemaakte producten!

Wat heb jij de laatste tijd helemaal opgemaakt en zou je weer opnieuw kopen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.