Online shoplog!

Home » Online shoplog!
Online shoplog!

Yes, het is weer zover. De online marketing truc heeft weer eens gewerkt! Want ja hoor, ik kreeg een mailtje van de H&M dat de online actie van  50% Sale weer van start ging. En wie gaat er dan snel op de website kijken? Uhuh..that’s me! En daarnaast heb ik nog iets leuks bij Mediamarkt geshopt. Kijk gauw mee naar mijn nieuwe aanwinsten!

Shoplog

Als eerste mijn ‘grote’ aankopen. Een hele mooie, zwarte tas van de H&M. Het is een soort shopper model en hij is van echt leer! Ik had hem al een tijdje op het oog, maar omdat hij nieuw toch wat aan de prijs was – namelijk €99,00 – besloot ik hem steeds uit mijn virtuele mandje te gooien. Maar hij bleef in mijn hoofd ronddwalen, want zeg nou zelf, zo’n mooie tas kan je als tassenliefhebster toch niet weerstaan?!

Totdat de 50% kortingsactie langs kwam en ik hem voor €50,- niet kon laten liggen. En alsof het nog niet genoeg was, kon ik ook nog de 25% kortingscode toevoegen, waardoor ik hem uiteindelijk voor een schamele €37,50 kon afrekenen! Lucky me :).

Tas 1

De TAS! Hij is van zulk mooi leer gemaakt en is heerlijk zacht.

Tas3

De achterkant is lekker simpel, daar hou ik van!

Tas4

Er zit gelukkig een grote rits aan de bovenkant – zakkenroller proof dus (tenzij je hele tas wordt meegenomen, laten we hopen van niet!) – en is aan de binnenkant bekleed met een stevige, bordeauxrode stof. En als extraatje zit er een klein ritsvakje in en een zakje voor je mobiele telefoon. Ik ben er echt superblij mee!

Pyama rood met bloemen

Naast de tas heb ik nog twee lekker warme, cosy pyama’s besteld bij H&M. Ook deze waren in de uitverkoop en heb ik uiteindelijk  € 15,- per pyjama betaald 🙂

pyama blauw met strepen

Beide pyjama’s hebben een katoenen top en een flanellen broek, wat betekent dat ik er warmpjes bij zal liggen in mijn bedje 🙂

Remington 1

Mijn laatste aankoop was bij de online shop van Mediamarkt. Hier zag ik deze krultang van Remington voorbij komen. Aangezien ik goede verhalen over de Remington Pro Soft Curl (type CI6325) heb gehoord, wilde ik hem graag proberen en gooide ik hem in mijn mandje.

Ik heb hem inmiddels even uitgeprobeerd en hij is erg goed! Binnenkort kun je hier dus een review en foto’s van verwachten. Hij kost online bij Mediamarkt €30,- maar ik zag dat hij inmiddels is uitverkocht. Je kunt hem gelukkig ook bij andere winkels kopen zoals in de online shop van Douglas.

Ik ben superblij met mijn online aankoopjes! Met als topper de leren tas, wauw!

Shop jij ook wel eens online en wat is je laatste bestelling geweest?

Leave a Reply

Your email address will not be published.