Nieuw make-upmerk! | Pretty Vulgar event

Home » Nieuw make-upmerk! | Pretty Vulgar event

Pretty Vulgar make-up

Vorige week was ik aanwezig bij de lancering van het nieuwe cosmeticamerk Pretty Vulgar. Een nogal uitgesproken naam! Maar dat is niet het enige wat opvalt; de verpakkingen zijn kleurrijk en vintage te noemen met een knipoog naar het burlesque. Een lust voor het oog! Dit Amerikaanse merk is nu ook te koop in Nederland en ik laat je al het moois zien.

Pretty Vulgar make-up Pretty Vulgar make-up

Pretty Vulgar make-up

Pretty Vulgar

Het merk Pretty Vulgar is gevestigd in Florida en bestaat nog niet zo lang. In 2017 is het opgericht door een groep ervaren cosmetica-experts en visagisten die met het merk een ode wilden brengen aan de rijkdom van de prachtige tegenstellingen die in ieder van ons schuilt.

De producten van Pretty Vulgar zijn (gelukkig!) dierproefvrij en vrij van parabenen, sulfaten en ftalaten. Fijn! Kenmerkend voor de uitstraling van dit mooie merk zijn invloeden van antiek, kalligrafie, vogels, boeken, bloemen…en dat in de meest uiteenlopende kleuren. Love it!

Pretty Vulgar make-up event

Heerlijke hapjes

Bij binnenkomst werd ik verrast door een prachtig gedekte tafel met allemaal lekkere hapjes. Echt een feest! Bananenbrood, hartige broodjes, taart…het zag er allemaal geweldig uit. Klaar voor een tea party!

Tussendoor konden we genieten en kennis maken met de producten van Pretty Vulgar, die naar ons stonden te lonken. Hier wilde ik absoluut meer van zien!

Pretty Vulgar make-up event

De tafel stond vol met de producten van Pretty Vulgar. Het hele sfeertje spreekt me aan; girly, kleurrijk, vintage, de gedetailleerde verpakkingen en allemaal mooie kleuren. Dit is een merk dat ik graag op mijn make-upktafel zie staan.

Pretty Vulgar make-up oogschaduw

Pretty Vulgar make-up oogschaduw

Oogschaduwpalettes in allemaal verschillende kleuren.

Pretty Vulgar make-up foundation

De foundationcollectie bestaat uit een grote hoeveelheid aan verschillende kleuren. Er werd verteld dat er van hele lichte tot aan donkere kleuren verkrijgbaar zijn, dus dat is positief nieuws!

Pretty Vulgar make-up lipstickLipsticks in de meest mooie hulzen.

Pretty Vulgar make-up event

Pretty Vulgar make-up blush

Blush! Hoe mooi is deze verpakking? Het lijkt net een schilderijtje!

Pretty Vulgar make-up mascara

Mascara’s.

Pretty Vulgar make-up eventPretty Vulgar make-up eyeliner

En echt, hoe origineel zijn deze potjes met eyeliners? Ik krijg er een luxe gevoel van, in de tijden dat cosmetica er nog zo uit zag.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Pretty Vulgar heeft mij positief verrast met haar mooie uiterlijk en prachtige kleuren van producten. Het merk is vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas en in hun webshop.

De prijzen liggen tussen de €17,- en €35,- en daarmee zit het mooi in het middensegment. Zo kost bijvoorbeeld een lipstick €20,-, een oogschaduwpalette €30,- en een wenkbrauwpotlood €17,-.

Wat vind jij van het nieuwe merk Pretty Vulgar? Past het bij jou?

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.