New in: Urban Decay Naked 2 oogschaduwpalette

Home » New in: Urban Decay Naked 2 oogschaduwpalette
New in: Urban Decay Naked 2 oogschaduwpalette

Hij komt regelmatig voorbij op beautyblogs, maar nu is hij dan eindelijk van mij: de Urban Decay Naked 2 palette! Wat heb ik uren staan kwijlen voor mijn beeldscherm naar die prachtige foto’s op internet van dit kitje. Oh my god! Die moest ik hebben! Na lang wikken en wegen (voornamelijk over de prijs) kon ik hem niet laten staan. Hier komt ie dan, mijn nieuwe aanwinst!

In de doos: Urban Decay Naked 2 palette

Urban Decay Naked 2 pallette met een mini size lipgloss

De achterkant van de doos, met alle kleurtjes die het palette bevat

De inhoud met prachtige kleuren, finishes en natuurlijk een goed bruikbare kwast.

Foxy, Half Baked, Bootycall, Copper, Tease, Snakebite, Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted, Blackout.

Een goede kwast voor het aanbrengen van oogschaduw en het blenden ervan. 

Een oudroze lipgloss

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de oogschaduw. Ze brengen goed aan, hebben voldoende pigment en blenden prima! Deze zit dan ook in mijn everydaybakje en gebruik hem haast iedere dag. Voor de lipgloss hoef je het Naked 2 palette niet te kopen, want deze heeft nauwelijks pigment. Hij geeft wel een leuk glansje op je lippen.

Het palette is ideaal voor een everyday look, maar je kunt ook goed de avond ingaan met dit prachtige item! Ik ben verkocht!

Het Urban Decay Naked 2 palette is te koop bij Sephora en kost EUR 43,- , maar met de standaard 15% korting komt dat neer op ongeveer EUR 36,-. Hou vooral de kortingsacties in de gaten bij Sephora, ze komen regelmatig voorbij!

Leave a Reply

Your email address will not be published.