NARS Albatross Highlighter

Home » NARS Albatross Highlighter
NARS Albatross Highlighter

IMG_3280-001

Toen dit sprankelende pareltje in mijn brievenbus viel, werd ik overdonderd door haar schoonheid. Ik stel aan u voor: de NARS Albatross highlighter. Menig blogger is razend enthousiast over deze highlighter en geef ze eens ongelijk! Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. I’m hooked!

IMG_3277

Om de highlighter zit een mat, kartonnen doosje met daarop in grote letters NARS. Een mooie, degelijke verschijning.

IMG_3278

Zodra je het doosje opent komt er weer een doosje tevoorschijn die de verpakking van de highlighter omhuld. Een waar uitpakfestijn!

IMG_3279

De verpakking is van een soort mat, zwart rubber. In ieder geval voelt het stroef aan waardoor hij niet zo snel uit je handen zal vallen. Goed bedacht, want sommige gladde doosjes glibberen als een zeepje door je handen.
IMG_3280

Doordat er met zoveel zorg is gewerkt aan de verpakking, voelt het als een echt luxeproduct. Aan de binnenkant zit zelfs beschermfolie over het poeder heen.

IMG_3282

En dan komt eindelijk Albatross tevoorschijn! Een mooie geelgouden highlighter met veel glans.

IMG_3283

Met flitser.

IMG_3284

In daglicht.

IMG_3366

Je kunt goed zien dat Albatross een geelgouden gloed heeft. Echt prachtig! Hij is goed gepigmenteerd, waardoor je maar een heel klein beetje nodig hebt. Doop je kwast dus vooral niet te diep in de highlighter, want dan wordt het effect onnatuurlijk.

IMG_3624

Hier heb ik Albatross bovenop mijn jukbeenderen aangebracht voor een glowy effect. Het is subtiel, maar geeft een frisse uitstraling. Albatross is echt een pareltje en is zelfs tot mijn vaste make-up routine gaan behoren. Een schot in de roos!

NARS Albatross is verkrijgbaar bij HQhair voor €26,89.

Leave a Reply

Your email address will not be published.