My wish list

Home » My wish list
My wish list

melina-abertura2_large

Als je van beauty en fashion houdt, kun je er niet omheen dat je een verlanglijstje aanmaakt met spulletjes die je nog heel graag wilt hebben. Daarom laat ik je vandaag zien wat er op mijn wish list staat en hopelijk nog een keer kan toevoegen aan mijn stash! Kijk gauw verder waar ik mijn geld voor spaar…

1. Marc by Marc Jacobs laptop sleeve

_7287217

Waar ik al heel lang helemaal warm voor loop is de laptop sleeve van Marc Jacobs. Ik vind hem zo mooi! Je hebt hem in allerlei leuke kleurtjes, maar ik vind deze paarse toch wel heel speciaal. Lekker vrolijk en met grappige lettertjes. Helaas is hij slecht verkrijgbaar in Nederland, dus wie weet dat ik hem ooit nog in het buitenland kan scoren!

2. Mou boots

173-43-4383-2

Misschien ken je het merk Mou, maar de kans is groot dat je er nog niet zo bekend mee bent. Mou boots lijken een beetje op de welkbekende UGG’s, maar ik vind ze toch wel iets mooier! Zo zijn ze iets anders van kleur en hebben ze een ritsje, wat je bij UGG niet tegenkomt in hun collectie. Deze staan op mijn wishlist, maar ik denk dat ik ze nooit zal kunnen toevoegen aan mijn schoenencollectie, want prijzig zijn deze stappertjes tocht echt!

3. MAC lipstick in Lickable (cremesheen)

MCF319

lipswatch_cremeteam_lickable

Oh…wat ben ik fan van MAC! Ik kan geen genoeg krijgen van hun lipsticks en ik hoop dat mijn nieuwe kleur ‘Lickable’ gaat worden! Het is een prachtige, heldere, blauwroze kleur die crème-achtig van structuur is.

4. Dior Miss Dior eau de parfum

DIOR-Miss_Dior-Miss_Dior_Eau_de_Parfum

Deze parfum is echt goddelijk van geur! Ik heb er van de week aan mogen snuffelen en ik ben helemaal om, dit wordt mijn volgende parfum! Hij is vrouwelijk, heeft iets bloemigs, maar is ook iets zwaarder van geur. Daarnaast ruik ik ook heerlijke zoete geuren. Ik heb hem in de parfumerie op mijn jas gespoten en gelukkig kan ik er toch nog even van genieten. Dat ‘ie’ eraan komt is zeker, maar wanneer??

5. MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

MAC-Mineralize-Mineralize_Skinfinish

En ja hoor, weer een product van MAC! Deze mineralize skinfinish vind ik prachtig. Als ik de swatches en looks zie op andere beautyblogs, word ik helemaal blij. Het geeft je zo’n mooie glow en maakt je gezicht instant fris! Deze beauty is niet goedkoop (€28,-), maar je doet er ontzettend lang mee omdat hij maar liefst 10 gram bevat.

Zo..dat was mijn wishlist! Er komt vast nog wel meer bij, maar voorlopig is dit hem. Ik moet de aanbiedingen maar goed in de gaten houden :).

Hou jij een wish list bij en wat staat er in je top 5?

Leave a Reply

Your email address will not be published.