Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish

Home » Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish

IMG_2617-002

Miss Sporty is een merk waarvan ik tot voor kort niets van in mijn make-up collectie had liggen. Maar daar is nu verandering in gekomen. In totaal heb ik negen nagellakjes van transparant tot diepzwart van dit leuke budgetmerk in de testcase gegooid. Kijk mee naar een heleboel swatches van de Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish!

IMG_2610

De Miss Sporty lakjes beloven longlasting te zijn en wel tot 10 dagen lang te blijven zitten. De flesjes zijn rond van vorm en hebben een strakke, zwarte dop. Helaas hebben de lakjes geen originele namen, maar zijn ze te onderscheiden door nummers.

IMG_2612

Dit zijn de in totaal negen nagellakjes met een nieuwe, langhoudende formule. Daarnaast hebben ze een breed kwastje, wat het aanbrengen aangenaam fijn maakt! In drie strijkjes met het kwastje heb je al een gelakte nagel. Op de volgende foto’s laat ik swatches zien van de kleurtjes. Ze zijn allemaal gelakt in twee laagjes, zodat je het verschil in dekking goed kan zien. Laat ik erbij zeggen dat ik geen ster in nagels lakken ben, dus vergeef me ;).

MIss Sporty nagellak

010 – Een heel simpel en transparant lakje, waar ik verder niets aan toe hoef te voegen toch?

MIss Sporty nagellak1

485 – Een zachtroze, snoeperig kleurtje. Mooi voor de lente en de eerste zonnestraaltjes. MIss Sporty nagellak2

380 – Een glanzende, knalroze kleur met een blauwe gloed.

MIss Sporty nagellak3-001

535 – Een mooie koraalrode kleur.

MIss Sporty nagellak4

151 – Een creamy dieprode kleur.

MIss Sporty nagellak5

495 – Een paarse, creamy kleur.

MIss Sporty nagellak6

530 – Een middenbruine, creamy kleur.

MIss Sporty nagellak7

420 – Dit is een blauwgrijze nagellak, met hele kleine glimmertjes erin.MIss Sporty nagellak8

080 – Een diepzwarte, creamy kleur. Excuses voor de kleine uitschieters bij mijn nagelriemen. Zwart is wat dat betreft niet de makkelijkste kleur om te lakken.

IMG_2621

Al met al vind ik het een mooie, nieuwe lijn. Mijn favorieten zijn 485 (lichtroze), 380 (knalroze met blauwe gloed) en 535 (koraalrood). Tien dagen chiploos door het leven haalt hij niet, maar hij blijft zeker een paar dagen goed zitten! De prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg fijn en hij lakt ook nog eens prettig door het dikke kwastje.

De Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish is al een tijdje te koop bij Etos voor €2,49

Heb jij de nieuwe nagellak van Miss Sporty al in je bezit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.