Mijn Sinterklaas cadeau’s

Home » Mijn Sinterklaas cadeau’s
Mijn Sinterklaas cadeau’s

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Afgelopen weekend was het heerlijk avondje bij ons al aangebroken. Blijkbaar ben ik zoet geweest dit jaar en heeft de Sint mijn huis niet overgeslagen! Kijk je mee naar wat de Sint voor mij heeft meegebracht?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik wilde heel graag magneetjes voor op mijn whiteboard hebben zodat al mijn aantekeningen blijven plakken, dus bij deze heb ik hele vrolijke vlindertjes gekregen :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aangezien ik weerbarstige wenkbrauwen heb, kon een wenkbrauwgel van de Hema niet ontbreken! Binnenkort een review hierover!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oeh..na alle lekkere verhalen die ik had gehoord over deze douchegel van I Love…kon hij niet uitblijven. Een heerlijke geur van kersen en pruimen die de naam Winterberries eer aandoet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah..de Happinez! Wat een leuk blad. Ik wordt er altijd zo zen en ontspannen van. Heerlijk met een kopje thee even lezen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als enorme theeleut hou ik van grote bakken thee. Zo’n grote Pickwick mok is dan echt een uitkomst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En natuurlijk mag een chocoladeletter niet ontbreken! Nu zul je denken..de letter J als je Liset heet? Haha, ik had oorspronkelijk een letter van melkchocola met nootjes gekregen. Maar ik ben daar niet zo’n fan van, dus maar even geruild met mijn moeder!

Al met al was het een hele gezellige avond en ben ik erg blij met mijn cadeau’s!

Heb jij een leuke Sinterklaas avond gehad en wat is het leukste wat je hebt gekregen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.