Mijn highlighter stash

Home » Mijn highlighter stash

IMG_1461

Zag je een tijdje terug mijn Catrice lipstick stash, nu is het de beurt aan mijn lieve highlighters die me stralend de dag door helpen!

Een highlighter breng je aan op de bovenkant van je jukbeenderen (net boven je blush) en geeft je gezicht en huid een stralend voorkomen. Sinds ik highlighters heb ontdekt, kan ik niet meer zonder! Kijk gauw mee naar mijn glanzende juweeltjes en de swatches!

IMG_1462Ik heb in totaal vijf verschillende highlighters. Dat klinkt misschien als niet zoveel, maar ik ben er heel tevree mee, hoezee! Ik heb twee vloeibare en drie in een vaste vorm.

IMG_1467De eerste die ik je laat zien is van Essence. Dit is de Essence Cristalliced liquid highlighter van ongeveer 2 jaar geleden. Hij is vloeibaar en heel zacht van textuur. Hij is glanzend wit van kleur en je hebt maar een heel klein drupje nodig om het effect op je huid te zien.

IMG_1471-1

Dit is de Essence My base illuminating make-up base (pfoeh..kan het nog langer?). Deze heeft dezelfde structuur als zijn vriendje hierboven (liquid), maar geeft meer een zachtroze glans.

IMG_1491

Links zie je Essence Cristalliced en rechts Essence My base. Je kunt duidelijk zien dat Essence Cristalliced meer wit/zilver is en Essence My base meer lichtroze.

IMG_1475Het lijkt niet op te kunnen, maar ook deze is weer van Essence! Dit is de Essence Fantasia highlighter (01 Elf Yourself). Ik heb hem een tijdje geleden gewonnen op fashionmeetsbeauty, dus mijn stash is weer gegroeid! Hij heeft twee kleurtjes, een lichtroze en een oudroze tint. Het liefst gebruik ik hem in combinatie met elkaar. Verder is deze heel zacht en romig van textuur.

IMG_1496

Links zie je de lichtroze kleur, in het midden de oudroze en als laatste de twee kleurtjes samen.

IMG_1479En dan komen nu mijn mooiste highlighters aan bod! I love them! Hierboven zie je de MAC Mineralize Skinfinish in Lightscapade. Hij was pretty expensive, maar dubbel en dwars waard! Hij heeft mooie adertjes als patroon en hij heeft een hele mooie crèmekleurige, glanzende koele tint! En als ik deze niet gebruik, dan gebruik ik……

IMG_1481

de geelgouden, glanzende highlighter uit het Khroma Beauty Kourtney’s Kardazzle palette! Dit is haast een regelrechte dupe te noemen van de NARS Albatros highlighter (die ik overigens ook graag zou willen hebben). Helaas is hij al wat korrelig geworden, omdat ik vaak met mijn blushkwast de highlighter aanbreng en zo een beetje kruisbestuiving tussen beide krijg..ach ja, gemak dient de mens soms!

IMG_1501

De swatches! Links zie je de lovely MAC Lightscapade en rechts de geelgouden highlighter uit het Kroma Beauty palette.

IMG_1509 2

Hier zie je ze nog even alle vijf op een rij! Van links naar rechts zie je Essence Crystalliced, Essence My base, Essence Fantasia highlighter (de twee kleurtjes saen), MAC Lightscapade en de geelgouden highlighter uit het Khroma Beauty Palette.

IMG_1462

Mijn glanzende, frisse helpertjes voor in de morgen!

Heb jij ook een favoriete highlighter?

Leave a Reply

Your email address will not be published.