Mijn favoriete bloggers & YouTubers

Home » Mijn favoriete bloggers & YouTubers
Mijn favoriete bloggers & YouTubers

tumblr_lit28zntDm1qgujfno1_500_large

De afgelopen 2 maanden heb ik weer leuke blogs en YouTubers ontdekt. Zowel fashion- als beautygoeroes houden mijn interesse vast. Ook zo benieuwd naar mijn favorieten? Klik verder en bekijk wie momenteel mijn inspiratiebronnen zijn!

1. D is for Dazzle

IMG_5793

D is for Dazzle is Diana haar blog. Diana is Nederlands, 18 jaar oud en schrijft over producten, haar belevenissen (als student Algemene Sociale Wetenschappen), maar is vooral bekend door haar YouTube-video’s.

Schermafbeelding 2013-01-29 om 19.51.07

Ze heeft hele mooie make-up- en haartutorials en haar fashionstijl is echt heel leuk! Daarnaast komt ze over als een heel lief en mooi meisje!

Bekijk hieronder haar nieuwste YouTube video:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ryqza-cdWvc&feature=player_embedded]

—————————————————————————————————————————————————

2. Zoella

Mac Makeover 3

Zoe is een meid van 22 jaar en komt uit Engeland. Het is een supervrolijk meisje met heel veel humor! Ik moet altijd lachen om haar.

Schermafbeelding 2013-01-29 om 19.53.03

Ze is erg bekend door haar  YouTube-kanaal (maar heeft ook een blog) en maakt sinds kort ook filmpjes samen met haar broer. Ze doet veel shoplogs, laat haar kamer zien d.m.v. een roomtour, maar maakt ook persoonlijke filmpjes waarin haar sprankelende karakter naar voren komt. Daarnaast is het een prachtige meid, die heel goed weet hoe ze zich het beste op kan maken.

Bekijk hier haar laatste shoplog, echt superleuk en de moeite waard! Ze is zo grappig!

3. Carli Bybel

image (6)

Carli Bybel is een Amerikaanse YouTube-goeroe met heel veel goede tutorials over haar- en make-up. Ik vind haar zo goed! Ze is prachtig (wel super Amerikaans, met fake-tan en babystemmetje), maar haar looks zijn zo amazing! Daarnaast begint ze haar video’s met mooie, inspirerende en positieve teksten. Echt het bekijken waard!

Bekijk hieronder haar video met goede tips voor mega-wimpers!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ABZgndlGnC4&feature=player_profilepage]

————————————————————————————————————————————————-

4. Marianna

8416886287_da33786c57_b

Marianne heeft een prachtige blog over haar fashionstijl, haar belevenissen en make-up. Ze komt uit Helsinki (maar schrijft in het engels) en is 22 jaar. Haar foto’s zijn heerlijk rustig en ontspannend (klinkt raar, maar als je ze ziet, snap je wat ik bedoel).

Schermafbeelding 2013-01-29 om 20.00.35

Vooral haar vrouwelijke en classy kledingstijl vind ik erg inspirerend en haar sieraden zijn prachtig!

5. Kayture

03e8039e437811e28d1322000a1fb079_7

Kristina Bazan uit Zwitserland blogt nog niet zo heel lang, ik denk dat ze ongeveer een jaartje bezig is. Daarom is het extra verassend dat ze al een enorme lijst volgers (14.750 op Bloglovin’!) heeft.

Schermafbeelding 2013-01-29 om 19.56.03

Ze blogt voornamelijk over haar leven als model en plaatst daarbij vele foto’s van haar geschoten campagne’s, die echt amazing zijn! Ik vind de kleding die ze draagt super stijlvol. Daarnaast komt ze overal ter wereld en kun je met haar meekijken in ieder land waar ze komt.

Ik hoop dat ik jullie met nieuwe bloggers en YouTubers heb kunnen laten kennismaken!

Zit er ook een favoriet van jou tussen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.