Met deze Dove shower mousse kun je douchen èn scheren!

Home » Met deze Dove shower mousse kun je douchen èn scheren!

Dove shower foam

Douchen is voor mij een heerlijk verwenmomentje. Ik gebruik dan het liefste producten met een lekkere geur of een fijne werking die echt wat voor je huid of haar doen. Sinds kort gebruik ik de Dove shower mousse, waarmee je zowel je huid kunt wassen als scheren. Hoe handig!

Dove shower foam

Dove shower mousse (200 ml) – €6,99

Deze Dove shower mousse is dus niet zoals alle andere mousses. Het leuke en innovatieve is dat je met de shower mousse – naast dat het je huid schoon maakt – ook je huid kunt scheren! Dat maakt het tot een product die je makkelijk mee op reis kunt nemen en een flesje minder mee hoeft te nemen. Win-win!

Met de mousse was je niet alleen je huid (of scheer je hem), hij voedt en hydrateert ook je lichaamshuid. Hij voelt daardoor sterker aan beschermt tegen irritatie en uitdroging.

De mousse bestaat namelijk uit essentiële oliën die zorgen voor een gehydrateerde en zachte huid. Dat merk ik ook gelijk aan de textuur van de schuim. Deze is zacht en luchtig en daarom niet te vergelijken met het doorgaans wat compactere en zwaardere schuim van een ‘echte’ scheerschuim. Schud wel even goed voor gebruik, dan is hij het meest stevig en goed te verdelen over je huid.

Dove shower foam

Dove shower mousse Rose oil 

De verpakking van de shower mousse ziet er sowieso goed uit. Je ziet goed dat de vormgeving en stijl van Dove consequent is doorgevoerd, waardoor je een frisse en cleane uitstraling krijgt.

De shower mousses zijn te koop in drie geuren; Rose oil, Coconut oil en Argan oil. Heerlijke, zachte geuren die je douchemomentje nog fijner maken.

Hierboven zie je de roze Rose oil, die echt de geur van rozen bevat. Ik ben normaal niet zo van de rozengeuren, maar deze vind ik absoluut niet vervelend. Zacht en mild, dat is wat ik ruik, zonder dat de geur echt verloren gaat.

Dove shower foam

En weet je wat handig is? Alledrie de shower mousses hebben een geursticker op de dop. Zo kun je even krassen, er aan ruiken en beslissen of de geur je aanspreekt. Echt leuk bedacht!

Dove shower foam review

Dove shower mousse Coconut oil

Deze geur is niet een typische kokosgeur. Hij is wederom zacht te noemen en ruikt eerder naar een verfrissend toetje met een natuurlijk hintje kokos er doorheen. Hij is heerlijk en ik kan je alvast verklappen dat dit mijn favoriete geur is.

Dove shower foam review

Dove shower mousse Argan oil

Als laatste zie je hier de shower mousse met Argan oil. Dit is ook gelijk een unisex geur omdat deze wat zwaarder is. Ik vind dit namelijk meer een mannengeurtje! Hij is vol en rijk van geur en zul je goed ruiken als je hem gebruikt.

Dove shower foam review

Conclusie

Gebruik je de shower mousse, schudt dan even goed zodat het schuim lekker vol uit de bus komt. Het schuim is licht en is daarom zuinig in gebruik en verdeelt het ook nog eens goed over je lichaam.

De drie geuren zijn goed uitgekozen, ik denk dat er tussen de Rose oil, Coconut oil en Argan oil zeker een geur tussen zit die jij lekker vindt. En er is aan zowel mannen als vrouwen gedacht.

Een groot voordeel is absoluut dat de shower mousse ook te gebruiken is om mee te scheren en daarom het ideale product voor op reis. Dat scheelt weer ruimte!

De Dove shower mousse is o.a. te koop bij Kruidvat en Etos voor €6,99 per stuk. En even een kleine tip tussendoor: hij is nu in de aanbieding bij Kruidvat met 2 + 2 gratis (tot 10 juni 2018). Zo heb je gewoon 2 volle bussen shower mousse voor niets!

Wat is jouw favoriete product voor onder de douche?

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.