Maak kennis met de nieuwe The Body Shop Banana limited edition collectie!

Home » Maak kennis met de nieuwe The Body Shop Banana limited edition collectie!

Liet ik je kort geleden nog kennis maken met de nieuwe body yogurts van The Body Shop, nu wil ik je meer vertellen over de Banana limited edition collectie. Ze zijn namelijk dol op fruit bij The Body Shop en deze lijn geeft een regelrechte boost aan je huid. Ontdek nu de Banana-lijn die verrijkt is met Community Trade-bananenpuree!

The Body Shop Banana limited edition 

Deze zomer heeft The Body Shop een nieuwe limited edition collectie ontwikkeld. Per 1 juli is de Banana-lijn te koop in de winkels en ik kan je vertellen dat je hier heel blij van gaat worden!

Zowel de body butters als de body yogurts krijgen er een nieuwe geur bij. Ben je een bananenliefhebber (zoals ik) dan ben je absoluut aan het goede adres. Beide producten ruiken namelijk heerlijk naar verse, gepureerde bananen met een vleugje zoetigheid. Je zou haast denken aan die mierzoete banaantjes die je in het snoepschap kunt vinden. Maar pas op, je kunt deze producten niet opeten!

En weet je wat nou het mooie er aan is? The Body Shop maakt voor deze Banana-lijn gebruik van biologische bananenpuree die gemaakt is van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken. De boeren ontvangen ook nog eens een eerlijke prijs en kunnen zo alsnog hun bananen verkopen. Een mooi initiatief!

The Body Shop Banana body butter (200 ml) – €17,-

Ik denk dat de body butters van The Body Shop bij menig vrouw (en man) geliefd is. De body butters zijn rijk en vol van textuur en zijn daarom bij uitstek geschikt voor de droge huid.

Zelf heb ik dus ook last van een droge huid en ik zweer al jaren bij deze body butters. Ik kon dan ook niet anders dan verwachten dat deze Banana body butter mijn huid heerlijk zou verzorgen. Hij is stevig, maar smelt tijdens het uitsmeren op je huid en laat een fijn, verzorgend laagje achter.

De geur is nieuw voor mij, maar ik ben gelijk om; ik hou hier van! Ik vind hem verrukkelijk.

The Body Shop Banana body yogurt(200 ml) – €10,-

Pas sinds kort ben ik bekend met de body yogurts van The Body Shop. Ze zijn te koop in heerlijke geuren en zorgen er vooral voor dat de gel-achtige textuur snel wordt geabsorbeerd door de huid. Heerlijk op warme zomerdagen en geschikt voor normale tot droge huidjes.

Voor mij is deze body yogurt niet vol genoeg, maar ik denk dat er veel vrouwen zijn die graag snel weer hun kleding aan willen trekken en niet zitten te wachten op een vette huid. Hij trekt inderdaad snel in en laat een heerlijke geur achter!

Conclusie

Ik word helemaal vrolijk van deze The Body Shop Banana collectie! De geur is heerlijk en daarnaast is de body yogurt ook nog eens 100% vegan. Mijn favoriet is de Banana body butter, maar dat komt omdat deze gewoon heel rijk van textuur is en daarom perfect voor mijn droge huid.

Ben je nieuwsgierig geworden? Er is ook een Banana shower gel (250 ml) te koop voor €7,- en een heuse Banana kit met daarin een body butter (200 ml), shower gel (250 ml), toilettas en douchemuts voor €24,-.

Helaas moet je nog wel even wachten tot 1 juli 2018, maar vanaf dan kun je je slag slaan bij The Body Shop winkels en op www.thebodyshop.com.

Ben jij nieuwsgierig naar deze Banana-lijn?

 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.