Kerst winactie! | Impulss Led Light & 2 x KISS Glam Fantasy Nail set

Home » Kerst winactie! | Impulss Led Light & 2 x KISS Glam Fantasy Nail set

Impulss Led Light en KISS Glam Fantasy Nail set

Over twee weekjes is het alweer zover: dan is het Kerst! Ik vond het tijd om wat leuke cadeaus uit te delen, dus daarom heb ik vandaag een hele leuke winactie voor je. Je kunt een prachtig beautypakket winnen met daarin de Impulss Led Light (om zelf gelnagels te creëren), de Impulss alles-in-één Gel Polish en twee sprankelende KISS Glam Fantasy Nail-sets om je nagels klaar te maken voor de kerstdagen! Doe jij mee?

Impulss Led Light

Impulss Led Light en KISS Glam Fantasy Nail set winactie

Winactie Impulss Led Light & 2 x KISS Glam Fantasy Nail set

Vind jij het net zoals ik heerlijk om je nagels goed te verzorgen en er stralend uit te laten zien voor de kerstdagen? Doe dan mee om dit pakket te winnen! Wat krijg je?

♥ Impulss Led Light (ledlamp met USB-aansluiting die je eenvoudig in je computer of laptop kunt doen). Je nagels drogen binnen 30 seconden dankzij de nieuwe led-techniek.

♥ Impulss alles-in-één Gel Polish in de kleur Ivory. Deze gel-nagellak heeft geen aparte base gel of top gel nodig en dat scheelt dus een hoop tijd!

♥ Twee KISS Glam Fantasy Nail-sets in de kleuren Tan Lines en Trampoline. Deze manicure is zacht en flexibel en hecht zich stevig aan de nagel. En, je haalt ze er ook zo weer af! Super handig dus.

Impulss Led Light en KISS Glam Fantasy Nail set winactie

Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie beautypakket? 

♥ Volg Beautydagboek op Facebook en like dit bericht (verplicht). Delen mag, maar hoeft niet. Ik zou het wel extra leuk vinden!

♥ Volg Beautydagboek op Instagram en like de winactiefoto op Instagram (verplicht).

♥ Laat een reactie achter onder deze blogpost en geef aan wat je gedaan hebt om kans te maken. Zo weet ik dat je mee doet!

De winactie loopt t/m zondag 16 december 2018 om 23:59u. Hierna zal ik een winnaar trekken en deze krijgt via de e-mail bericht. Reageer je niet binnen 48 uur dan trek ik een nieuwe winnaar.

Heel veel succes!

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.