In de herfst mag je gezien worden!

Home » In de herfst mag je gezien worden!
x_e3d06f81_large
Bron: Google afbeeldingen

Dat veel meiden al via hun blog delen dat we de herfst moeten omarmen, dat is je vast niet ontgaan. De herfst is mooi en dat niet alleen, het is ook de tijd voor nieuwe make-up! Couponcode deelt dan ook graag enkele herfstlooks met je.

c8792809078b9daca100b31320b9ef68
Bron: Pinterest

Ben je een smokey-eyes fan? Dan is deze look misschien iets voor jou. In plaats van onder en boven de ogen, breng je de smokey eye alleen aan op de onderkant van jouw ogen. Vind je deze look te bijzonder? Breng dan een dunne eyeliner aan op je ooglid.

Deze make-up breng je gemakkelijk aan, want het hoeft niet heel netjes te zijn. Verder geeft het je een compleet andere look. Neem een zacht kohlpotlood, teken vlug een lijn onder je oog en veeg het uit. Vergeet ook niet dat je jouw wimpers goed aanzet met mascara, pas dan komt deze make-up echt tot zijn recht. Mascara’s zijn wat duurder in aanschaf en natuurlijk beperkt houdbaar. Een tip die ik je meegeef is deze via Couponcode.nu met kortingscodes op Bol aan te schaffen.

ByDanie_TrendReport_BordeauxLips
Bron: Google afbeeldingen

In deze tijd schenk je extra aandacht aan jouw verzorging. Zo is de kans groot dat je een extra lipgloss aanbrengt. Lippen zonder glans zijn echter dit seizoen helemaal hot. Voor je lippen mag je allerlei kleuren gebruiken, standaard kies je misschien voor een diepe rode of roze lippenstift. Echter alle kleuren kunnen, denk aan huidskleur. Deze look kun je zeker ‘sophisticated’ noemen.

En heb jij een make-up tip voor de komende maanden?

Dit artikel is geschreven door Laura van Couponcode

Leave a Reply

Your email address will not be published.