Hoe bevallen mijn nieuwe wimperextensions van Lashbar?

Home » Hoe bevallen mijn nieuwe wimperextensions van Lashbar?

Ik was al een tijdje benieuwd hoe het zou zijn om wimperextensions te dragen. Nu heb ik het geluk dat ik van mezelf lange, zwarte wimpers heb, maar toch zou ik het graag eens willen ervaren. Het lijkt namelijk steeds normaler te worden om dit te dragen, dus waarom niet? Toen ik door Lashbar uitgenodigd werd om een behandeling te ondergaan, twijfelde ik geen moment. Dit wilde ik ook!

The One by One silk lashes

De Lashbar is gespecialiseerd in drie technieken; de One by One wimperextensions (lengte en volume), de Volume wimperextensions (voor extra veel volume) en de Lash volume lift (je eigen wimpers worden gekruld, gelift en geverfd).

De One by One wimperextensions is de meest bekende techniek bij het plaatsen van wimperextensions. Bij de Lashbar in Heerenveen maken ze gebruik van verschillende krullen, lengtes en diktes wimpers. Daarnaast zijn de One by One wimperextensions gemaakt van een zijde materiaal, die prettig draagt en natuurlijk oogt.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Bij de One by One techniek wordt er een wimperextension per wimper geplaatst. Op deze manier wordt er één haartje per wimper opgeplakt. Gemiddeld zijn er 80 tot 100 wimperhaartjes per oog. Je eigen wimpers vernieuwen zich elke 6 weken en daarom zal het laatste haartje ook na die tijd uitvallen.

Gemiddeld genomen worden de wimpers bij de Lashbar in Heerenveen elke 3 weken bijgevuld. En dat is ook echt nodig weet ik uit ervaring. Tijdens zo’n opvulbehandeling worden nieuwe wimperextensions aangebracht en de wimpers die niet meer netjes zitten of bijna uitgegroeid zijn, worden verwijderd.

Mocht je van plan zijn om ook een behandeling te ondergaan, plan dan wel even genoeg tijd in, want je bent zeker zo’n 2 uur zoet met het zetten van een nieuwe set wimpers. Lashbar maakt gebruik van een speciale lijm zonder formaldehyde die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan je natuurlijke wimper. En dat is echt een voordeel, je ziet geen aanhechting omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen.

Hoe ik er zonder wimpersextensions uitzie

Het is misschien wel handig als ik gelijk aan je laat zien hoe ik eruit zie met een likje mascara erop en nog geen wimperextensions draag. Op bovenstaande foto kun je dat zien. Niets mis met mijn wimpers, ze zijn zwart en hebben wat lengte. Ik ben er normaal gesproken tevreden mee! Maar kan ik er nog meer ‘vavavoom’ uitzien? Vast wel! Daarom ga ik natuurlijk de wimperextensions uitproberen.

Met de foto’s die hierna komen, kun je het verschil zien tussen wimpers zonder mascara en mijn wimpers met extensions!

Dit is mijn oog zonder make-up. Helemaal naked en ook geen mascara!

Dit is mijn oog met de One by One wimperextensions. Ik zie totaal niet dat het ze ergens aangehecht zijn en vind ze niet over the top of te nep overkomen. Ik vind het effect heel erg mooi!

Nogmaals mijn ogen zonder oogmake-up (ook geen mascara). Tsjaa…het zijn geen charmante foto’s maar zo kun je wel goed het verschil zien.

Dit zijn mijn ogen met de wimperextensions. Je kunt vooral ook goed zien dat er meer lengte en krul inzit. Mijn ogen spreken meer en lijken ook wat gelift.

 

Al met al ben ik heel tevreden met het resultaat! Het was wel echt even wennen hoor, moet ik zeggen. Je ogen zien er anders uit, maar na een tijdje is het helemaal prima.

Het voordeel om het te laten zetten bij de Lashbar in Heerenveen vond ik dat de eigenaresse de tijd nam om goed te kijken naar je wimpers zodra ze er allemaal op zaten. Zat een wimpertje niet helemaal lekker (hij kwam dan bij het openen tegen mijn ooglid aan), dan haalde ze die weg totdat het goed zat. Ze is rustig en neemt de tijd. Het is echt een ontspannen moment!

Conclusie

Voordelen

♥ Je bent minder tijd in de ochtend kwijt aan het opmaken.

♥ Iedere ochtend word ik wakker met een fris gezicht.

♥ Na het zwemmen heb je geen last meer van panda-ogen (handig!).

♥ Je hebt volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.

♥ Mascara is echt overbodig!

Aandachtspuntjes

♥ Iedere ochtend en avond moet je je wimpers netjes borstelen met een wimperborsteltje die je mee krijgt. Doe je dit niet, dan merk je dat echt! Ze zitten dan door elkaar en gaan met elkaar samenpieken.

♥ De wimpers vallen redelijk snel uit. Na 2,5 week was ik echt toe aan het bijvullen van mijn wimpers. Niet iedereen heeft de tijd en het budget om dit op regelmatige basis te doen.

♥ Wrijven in je ogen is not done! Overdag had ik er geen problemen mee, maar vooral de eerste nacht had ik blijkbaar in mijn ogen zitten te wrijven waardoor er allemaal haartjes uit waren gevallen.

Zelf ben ik om; ik vind het heel fijn om ’s morgens niet zoveel aan mijn make-up te hoeven doen. Maar ook het liftende effect (fijn als 30-plusser) is een leuke bijkomstigheid!

Wat kost het?

Bij de Lashbar in Heerenveen kost een nieuwe set One by One wimperextensions €55,-. Hierna kost het bijvullen na 2 weken €25,-, na 3 weken €30,- en na 4 weken €35,-. Na het verstrijken van 4 weken is bijvullen niet meer mogelijk en kun je weer gaan voor een complete set.

Heb jij wel eens wimperextentions gehad en wat vond je ervan? Zo nee, zou je het wel eens willen proberen? 

 

Liefs Liset

Deze behandeling is beschikbaar gesteld door Lashbar

Leave a Reply

Your email address will not be published.