H&M Nudes eyeshadows & Smokey eyeshadows palette

Home » H&M Nudes eyeshadows & Smokey eyeshadows palette
H&M Nudes eyeshadows & Smokey eyeshadows palette

IMG_2101

H&M heeft weer een nieuwe collectie aan cosmetica in hun assortiment! Toen ik aan het rondsnuffelen was in de H&M onlineshop, zag ik deze twee paletjes. Het NUDES eyeshadows palette en het SMOKEY eyeshadows palette. Benieuwd of het wat is? Ik heb het voor je getest!

IMG_2102

Zoals de naam het als zegt bevat het NUDES palette nudekleurige oogschaduws en zitten er verschillende tinten bruin in. Het SMOKEY palette bevat vijf tinten, oplopend van wit tot aan de kleur zwart.

IMG_2108

Helaas hebben de oogschaduws in de paletjes geen namen. Dat vind ik zo jammer! Het is altijd een leuke toevoeging aan een palette, maar als de pigmentatie goed is, is het natuurlijk geen reden om het te laten staan! Maar ben ik er ook enthousiast over?

IMG_2115

Laten we kijken naar het NUDES palette. Je ziet vijf kleuren, voor het gemak heb ik ze even genummerd (van links naar rechts):

1. Een matte, ivoorwitte kleur

2. Een matte, lichtbeige kleur

3. Een shimmery, champagne kleur

4. Een matte, lichtbruine kleur

5. Een matte, middenbruine kleur

IMG_2137

Oh jee, dit is echt een ramp qua pigmentatie. Wat een verschrikkelijke swatches! Nu vallen nummer 1, 3 en 5 nog mee. Maar waar zijn nummer 2 en 4 gebleven? De lichtbeige en lichbruine kleur zijn gewoon niet te zien! Echt een bummer…zo mooi in het doosje, maar in real-life blijft er helaas niks van over. En ik had nog zo gehoopt dat dit een mooi alternatief voor het Catrice nudes palette zou zijn. Niet dus!

IMG_2110

Dan komen we aan bij het SMOKEY palette. Zou deze dan meer kwaliteit bieden? Hier zijn ook geen namen te bekennen. Ik heb ze genummerd:

1. Een lichtglanzende, bijna spierwitte kleur

2. Een shimmery, lichtgrijze kleur

3. Een shimmery, grijze kleur

4. Een lichtglanzende, donkergrijze kleur

5. Een matte, diepzwarte kleur

IMG_2140

Dit is het betere werk! De pigmentatie is van alle tinten goed en de oogschaduw brengt makkelijk aan. Nummer 5, de zwarte kleur, is alleen wat brokkelig. Het is een mooi, gepigmenteerd palette wat goed van licht naar donker oploopt. Hier ben ik over te spreken!

IMG_2120

Kortom, het NUDES palette valt enorm tegen in pigmentatie. Het SMOKEY palette is kwalitatief wel weer goed. Heel apart! Mocht je dus in de H&M staan en beide paletjes spotten, dan kan ik je het SMOKEY eyeshadows palette aanraden. Hij kost €4,95 voor vijf verschillende kleuren en is te koop in de winkel en in de onlineshop van H&M.

Ben jij over het algemeen te spreken over cosmetica van H&M? Heb jij iets in je collectie van H&M?

Ps. Vandaag is het de laatste dag dat je mee kan doen met de winactie voor het OPI nagellakje in de kleur ‘I’m Fondue of You’. Lees hier wat je moet doen om kans te maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.