Hema Lip balm stick

Home » Hema Lip balm stick
Hema Lip balm stick

IMG_3965-001

De Hema verrast mij iedere keer weer. Ze blijven op de hoogte van de trends en laten hun assortiment nooit verstoffen. Ze moeten daar wel goede trendwatchers hebben, want ook de Hema verrijkt hun make-up collectie met een gekleurde lipbalsem in potloodvorm. De Hema lip balm stick zou je misschien kunnen vergelijken met de Chubby sticks van Clinique, alleen zijn die van de Hema een stuk goedkoper!


IMG_3968

De lip balm stick die ik heb, is een koraalkleurig potloodje. Helaas is er geen naam of nummer vermeld op de verpakking, dus ik kan je daar niks over vertellen. Wel weet ik dat er in totaal drie kleurtjes te krijgen zijn. Een koraalkleurige, een rode en een roze.

IMG_3970

De lip balm stick is makkelijk in gebruik. Hij is zacht en romig van structuur, maar is iets harder dan een normale lipbalsem. Maar dat vind ik juist wel prettig. Alsnog glijdt hij heerlijk over je lippen. Heb je het einde van je mooie puntje bereikt, dan kun je heel simpel onderaan de stick draaien en – voilà – je hebt weer genoeg balsem om verder te smeren.

IMG_3973

De kleur is te omschrijven als een warme perzikkleur. Hierboven kun je zien dat de lip balm stick best nog veel kleur afgeeft, I like!

IMG_3993

Op mijn lippen komt hij goed tot zijn recht. Het is een mooie, warme kleur die je een verzorgd uiterlijk geeft. Ook hydrateert hij mijn lippen goed en dat vind ik een groot pluspunt.

IMG_3965

Hou je van verzorgde lippen met een (subtiel) kleurtje dan is deze Hema lip balm stick zeker wat voor jou! Gelukkig is hij goed te betalen en leg je een luttele €3,50 neer voor zo’n mooie stick.

Heb jij al kennis gemaakt met een Hema lip balm stick?

Leave a Reply

Your email address will not be published.