HEMA Beauty Valentijn | Lipgloss metallic red en Blush marmer roude

Home » HEMA Beauty Valentijn | Lipgloss metallic red en Blush marmer roude

HEMA Beauty Valentijn

Vandaag is het de dag van de liefde. We mogen met zijn allen onze geliefde verrassen op Valentijnsdag! En natuurlijk hoort daar een leuk make-upje bij. Want zeg nou zelf, als je vanavond een date hebt, wil je er op je best uitzien! Vandaag review ik de HEMA Beauty Valentijn collectie met daarin een blush en een metallic lipgloss.

HEMA Beauty Valentijn

HEMA Beauty Valentijn

De Valentijnscollectie van de HEMA is best uitgebreid dit jaar. Zo shop je een blush, metallic lipgloss, een velvet lipstick en lipscrub. Maar er is ook een lekkere douchefoam en badbruisbal. Voor de HEMA is dat niet slecht!

Zelf ontving ik de blush en metallic lipgloss die er heel romantisch uitzien met hun hartjesvormen.

HEMA Beauty Valentijn blush marmer roude review HEMA Beauty Valentijn blush marmer roude review

HEMA Blush Marmer Roude – €6,-

Zo’n hartjesblush is natuurlijk hartstikke toepasselijk voor valentijnsdag. Maar als hij echt mooi is dan kun je hem logischerwijs iedere dag gebruiken. Op het eerste gezicht vind ik hem qua verpakking wat kinderlijk overkomen, maar hey, dat zijn rode hartjesverpakinggen al gauw!

De blush bestaat uit een hoofdkleur (goudroze in dit geval) met allemaal kleine gele en gouden spikkeltjes. Het ziet er leuk uit! Gelukkig is dit geen overspray en zitten ze echt in de blush gebakken.

HEMA Beauty Valentijn blush marmer roude swatch

En dan de swatch; deze is echt prachtig! Hij doet me denken aan NARS Orgasm die ook een mooie roze basis heeft met een gouden glans. De pigmentatie is zeer goed en hij blend mooi in mijn huid. Ik ben verrast!

HEMA Beauty Valentijn metallic lipgloss review HEMA Beauty Valentijn metallic lipgloss review

HEMA Beauty Valentijn Metallic lipgloss – €5,-

Naar deze lipgloss was ik enorm benieuwd. Vooral de metallic finish trok me aan omdat dit niet iets is wat je met regelmaat draagt. Ik in ieder geval niet!

Een grappig detail is dat er een hartvormig diamantje op de dop zit. Dat maakt het allemaal nog net even wat meisjesachtiger en schattiger.

HEMA Beauty Valentijn metallic lipgloss review HEMA Beauty Valentijn metallic lipgloss review

Breng ik de metallic lipgloss aan dan merk ik direct dat hij veel kleur afgeeft. Hij is compleet dekkend en heeft inderdaad een metallic finish. Bijzonder!

HEMA Beauty Valentijn review

Favoriet

Beide producten hebben me verbaasd. Voor zo’n schattige valentijnscollectie vind ik de producten goed gepigmenteerd en brengen ze mooi aan op mijn gezicht. Nu ben ik zelf niet zo van rode kleuren op mijn lippen, maar de blush is er eentje die ik iedere dag wel zou willen dragen! Hij blend zo mooi uit en geeft geen harde strepen. Mijn huid straalt en ziet er fris uit.

De HEMA Beauty Valentijn collectie is te koop bij HEMA winkels en in hun online shop.

Wat vind jij van metallic lipgloss? En zou je deze blush dragen? 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.