GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner

Home » GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner

GOSH Xtreme liquid gel eyeliner review 1

Met eyeliner heb ik een haat-liefdeverhouding. Soms zet ik de meest geweldige wings en soms wordt het een druilerig streepje waar ik wel om kan huilen. Maar wat ik vooral gemerkt heb, is dat het product dat je gebruikt van levensbelang is! Nou ja – je begrijpt wel wat ik bedoel. En daar waren dan de nieuwe GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliners. Zouden deze mijn ogen naar een hoger niveau tillen?

GOSH Xtreme liquid gel eyeliner review 2

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner

De Xtreme Liquid Gel Eyeliners maken deel uit van de kleurrijke Urban Vibes collection van GOSH. Net zoals het GOSH 9 Shades…to play with in Vegas oogschaduwpalette, wat ik een paar dagen terug reviewde. Toen werd ik al blij verrast door de kwaliteit! Nu ben ik heel benieuwd wat de Liquid Gel Eyeliners gaan doen. Ze zijn onder andere langhoudend en verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren; 001 Black, 002 Black Night, 003 Gun Metal, 004 Silver, 005 Bronze, 006 Plum, 007 Lavender, 008 Royal Blue en 009 Turqoise. Ik testte drie hiervan, namelijk 001 Black, 003 Gun Metal en 008 Royal Blue.

Wat belooft het?

♥ Parfum- en parabenenvrij

♥ Droogt direct op

♥ Veegvast

♥ Waterproof

GOSH Xtreme liquid gel eyeliner review 3

Het kwastje loopt taps toe en daardoor krijg je een mooi, handig puntje. Het kwastje zelf is soepel, maar niet zo slap als een echt penseeltje. Het zit tussen een eyelinerstift en eyelinerpenseeltje in qua sterkte. En dat werkt precies goed!GOSH Xtreme liquid gel eyeliner review swatch 4

Gun Metal, Black en Royal Blue.

Met het kwastje kan ik mooie streepjes zetten omdat ze goed in de eyeliner gedrenkt zijn. Dit zorgt ervoor dat de pigmentatie top is en je niet terug in het potje hoeft om nog eens bij te dippen. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en je kunt er makkelijk een lijntje mee op je ooglid zetten. Ik heb zelf nog niet eerder zo’n fijne eyeliner gehad die in het gebruik zo handig was!

GOSH Xtreme liquid gel eyeliner review swatch 6

Geen wing, maar wel een mooi, dun lijntje boven de wimperrand. Zo lijken je wimpers een stuk voller en blijft je make-uplook subtiel.GOSH Xtreme liquid gel eyeliner review swatch 5

Met het kwastje kan ik goed tegen de wimperrand aan een lijntje zetten en blijven uitschieters me bespaard. Pfieuw!

Conclusie

Ik kan wel zeggen dat de GOSH Liquid Gel Eyeliner tot nu toe één van de fijnste en beste eyeliners is die ik tot nu toe heb gebruikt. Het zetten van een lijntje is een stuk makkelijker geworden en de pigmentatie is echt top. De eyeliner blijft overigens de hele dag zitten en vervaagt niet. Ook maakt hij waar dat hij snel opdroogt, ontzettend fijn! Ik heb echt geen zin in vlekkerige oogleden. Het leuke aan deze lijn is dat het zoveel verschillende kleuren bevat, voor een visagist of iemand die van kleuren houdt, is dit echt een aanrader!

De GOSH Liquid Gel Eyeliner is te koop voor €8,79 bij Kruidvat.

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.