Fris en schoon met de nieuwe Nivea Clay Fresh douchecrème

Fris en schoon met de nieuwe Nivea Clay Fresh douchecrème

Nivea Clay Fresh review

Heb je het al voorbij zien komen? Nivea heeft namelijk een nieuw product uitgebracht en wel de Nivea Clay Fresh douchecrème. Dit is een doucheverzorging met toegevoegde witte kaolien klei, die voor een botanische douche-ervaring zorgt en je een zijdezachte huid geeft. De geuren zijn heerlijk aromatisch, dus ik was zeer benieuwd!

Nivea Clay Fresh douchecrème

Nivea Clay Fresh douchecrème review

Wat doet de Nivea Clay Fresh? 

Nu Niveau met een brand new product op de proppen komt, ben je natuurlijk super benieuwd wat het is. In principe kun je vertrouwen op de verzorging van Nivea zoals die je gewend bent, maar nu met een leuke twist! Er is een unieke doucheformule ontwikkeld met witte kaolien klei en dit zorgt voor een grondige reiniging – zonder je huid uit te drogen – om een fris gevoel te creëren en een huid die zijdezacht aanvoelt.

Je mag de douchecrème dagelijks gebruiken en geeft je een geursensatie van aromatische kruiden. Kijk, dat lijkt me wel wat!

Er zijn drie verschillende geuren te koop: Blauwe agave & Lavendel, Gember & Basilicum, Hibiscus & Witte salie.

douchecrème klei

De geur

Maar hoe ruiken de geuren? Bovenstaande geur is Blauwe agave & Lavendel. Deze kan ik het beste omschrijven als een zachte lavendelgeur met een hintje bloemen. Ik zou hem aanraden om voor het slapen gaan te gebruiken, want hij laat je helemaal tot rust komen.

douchegel

De ‘groene’ geur is Gember & Basilicum en qua naam zou ik hem niet zo snel pakken als ik daar puur op zou moeten kiezen. Ik ben namelijk niet dol op de geur van gember, haha! Maar…dat hoeft niets te zeggen natuurlijk over deze douchecrème.

En weet je, ik vind hem niet zo heel verkeerd als ik hem ruik. Hij is fris, pittig en opwekkend. Het is een wat natuurlijke geur en zou perfect zijn als je ’s morgens vroeg opstaat en wakker wilt worden.

Nivea Clay Fresh Hibiscus & Witte salie

De laatste geur is Hibiscus & Witte salie. Wat je je daar bij voor moet stellen? Een zachte geur, die ik het meest nog naar een milde kleisoort vind ruiken. De hibiscus ruik je en hij is dus ook bloemig te noemen. Niet zoet, maar echt een bloemengeur in combinatie met klei. Hopelijk kun je hier wat mee :).

En weet je; het beste kun je ze gewoon even ruiken in het schap, want geuren omschrijven is wel het moeilijkste wat er is!

Nivea Clay Fresh douchecrème review

Van links naar rechts zie je groene Gember & Basilicum, de roze Hibiscus & Witte salie en de lichtblauwe Blauwe agave & Lavendel.

Conclusie

Nivea heeft ècht een nieuw product in het land der douchegels gelanceerd. Waar de meeste nogal zoetig van geur zijn, is het vertrouwde merk erin geslaagd om een compleet nieuwe geurenpalet aan te breken. Ik heb nog niet eerder zulke geurcombinaties gezien in het schap en vind het een mooie toevoeging aan wat er al bestaat. Ik denk dat ook veel mannen de Nivea Clay Fresh douchecrèmes zullen aanspreken aangezien het nogal een unisex geur is.

De Nivea Clay Fresh douchecrème is te koop bij verschillende drogisterijen zoals Etos en Kruidvat, dus goed verkrijgbaar! Er zit in een fles 250ml en hij kost rond de €4,49.

Heb jij de nieuwe Nivea Clay Fresh douchecrème al geprobeerd? 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.