Mijn grote favorieten van het moment

Home » Mijn grote favorieten van het moment

Herfst beautyfavorieten 2014 1

Soms heb je van die producten die je haast iedere dag zou willen dragen. Ze zijn zo fijn, dat je ze er maar bij blijft pakken. Zo heb ik dat met bovenstaande producten en ik laat je zien waarom!

Chanel Le vernis nail colour 637 Malice

Chanel Le Vernis nail colour in de kleur Malice (review) kocht ik zo’n twee jaar terug. Het is een limited edition, dus helaas niet meer te koop. De kleur sprak me aan omdat hij heel diep en donkerrood van kleur is. Toch zit er heel veel shimmer in en dat geeft hem net dat bijzondere tintje.

elf baked highlighter blush gems

Deze baked highlighter van Eyes Lips Face (ELF) in de kleur Blush Gems bestelde ik een tijdje terug. Het is een hele goede dupe van de MAC mineralize skinfinish Soft & Gentle en geeft een prachtige glans aan je jukbeenderen. Als ik deze over mijn gezicht zwiep, ben ik glowy en fris tegelijk! Ik ben een grote fan! En hij kost maar €4,-!

GOSH Crazy Volume mascara

Met stip op nummer 1 staat deze Crazy Volume mascara van GOSH (review). Hij maakt mijn wimpers mooi lang en geeft ze veel volume. Hij steekt met kop en schouders boven alle andere mascara’s uit. Een aanrader!MAC matte lipstick Taupe

Nu de 90’s lipkleur zijn hoogtij viert, heb ik al verschillende bruine kleuren lipstick in mijn stash zitten. Toch zocht ik nog de ultieme kleur en kwam uit bij de MAC matte lipstick in Taupe (review). Wat een geweldige kleur! Hij blijft goed zitten en heeft een terracotta-achtige tint. Geweldig!MAC mineralize skinfinish star wonder

Starwonder is een mineralize skinfinish uit een limited edition collectie van MAC. Hij is warm van kleur en heeft een berry-achtige tint. Toch glanst hij ook een beetje door de gouden shimmers die erin verwerkt zitten. Oh, ik vind hem zo mooi! Een prachtige kleur voor het koude najaar.

Marc Jacobs Daisy eau so fresh delight

En als laatste is de geur Daisy eau so fresh Delight een grote favoriet. Hierboven zie je een sample die ik afgelopen zomer ontving, maar ik kan er een behoorlijke tijd mee vooruit. Hij is bloemig en zoet, maar heeft ook een iets zwaardere geurtoon erin zitten. Hmm…ik vind hem heerlijk!

Herfst beautyfavorieten 2014 3

Stuk voor stuk zijn dit producten die ik momenteel vaak draag. Ik merk dat ik in het najaar weer andere favorieten er bij pak en dat is ook niet zo gek. Ik kies nu meer voor warme en donkere tinten, die perfect bij de koude dagen passen.

Wat is momenteel jouw favoriete beautyproduct?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.