Essie Beyond Cozy nagellak

Home » Essie Beyond Cozy nagellak
Essie Beyond Cozy nagellak

IMG_0947

Deze winter komt het nagellak merk Essie met een wel hele mooie collectie kleurtjes uit. Speciaal voor de koude dagen heeft Essie een zestal nieuwe lakjes ontwikkelt die je hartje warmer doet kloppen!

Collection-Winter-2012-Visual-spetters-e1354185746684

De complete ‘Leading Lady’ wintercollectie bestaat uit de kleuren (van boven naar beneden): Beyond Cozy, Where’s my chauffeur?, Butler please, Snap happy, She’s pampered en Leading lady.

IMG_0950

Het kleurtje wat ik in mijn bezit heb is Beyond Cozy.

IMG_0951

Dit duizelingwekkend mooie glitternagellakje lijkt voornamelijk zilverkleurig te ogen, maar als je goed kijkt  zie je er ook een zweempje goud doorheen. Pretty!

Op naar de swatches!

IMG_1000Ooh wauw! Toen ik de lak opbracht was ik nog meer onder de indruk. In het flesje is hij al supermooi, maar op mijn nagels heeft Beyond Cozy duizenden, kleine glittertjes die overal lijken te weerkaatsen. Ik draag hier trouwens twee laagjes, die erg goed dekken.

IMG_1010

Hij is perfect voor feestjes (en met oud & nieuw heb ik hem gedragen), maar voor overdag is hij ook super! Gewoon combineren met rustige kleding :).

IMG_1011

Yes, hij is mooi! Beyond Cozy is te verkrijgen bij Etos en DA voor EUR 10,15 en dat vind ik een hele goede prijs voor deze kwaliteit van nagellak.

Heb jij al iets uit de Essie ‘Leading Lady’ collectie gekocht?

Leave a Reply

Your email address will not be published.