Essence waterproof eyeliner pen

Home » Essence waterproof eyeliner pen
Essence waterproof eyeliner pen

IMG_2292-001

Eyeliners. Ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Zonder goede tools kom ik nergens met een eyeliner. Hij wordt te dik of hij is niet strak genoeg..ik heb er soms echt frustraties van! Daarom was ik erg benieuwd naar de nieuwe eyeliner van Essence. De Stays no matter what waterproof eyeliner pen. Zou deze het de moeite waard zijn om zich tot mijn favorieten te mogen rekenen?
IMG_2293

De Essence waterproof eyeliner pen belooft waterproof, party proof en lifeproof te zijn. Dat is nogal wat! Hij is te krijgen in de kleur 01 midnight black, een diepe zwarte kleur.

IMG_2295

De eyeliner heeft een puntige stift, wat het zetten van een lijntje gemakkelijk zou moeten maken. Hij lijkt zo op het eerste gezicht erg fijn om mee te werken.

IMG_2355

Een lijntje zetten gaat prima. Hij kleurt lekker zwart en glijdt over je huid heen.

Essence eyeliner

Maar dan het echt zetten van een strakke eyeliner. Dat gaat prima! Hij is makkelijk aan te brengen en zet een strakke lijn op je ooglid. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo makkelijk een vloeibare eyeliner heb gezet. Ik ben dus erg enthousiast! Daarnaast heb ik wel eens last van prik-ogen als ik eyeliner aanbreng (waarschijnlijk ben ik ergens allergisch voor), maar daar heb ik bij de Essence eyeliner geen last van.

Het enige minpuntje: hij is niet waterproof. Het is leuk bedacht, maar als ik mijn handen was van de swatches gaat hij er vrij makkelijk af. Ook als je jeuk hebt op je oog en je krabt voorzichtig, geeft de eyeliner af. Er vooral afblijven is mijn advies! 🙂

IMG_2292

Ik ben goed te spreken over de Essence Stays no matter what waterproof eyeliner pen. Hij brengt makkelijk aan, is strak te zetten en is mooi diepzwart van kleur. Jammer dat hij niet waterproof is. Als je daar naar op zoek bent, is deze eyeliner het niet voor jou. Maar als je daar geen moeite mee hebt, is het wat mij betreft een goede budget eyeliner pen. Een aanrader wat mij betreft!

De Essence Stays no matter what waterproof eyeliner pen is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €2,59.

Heb jij de Essence eyeliner pen al geprobeerd? En wat is je favoriete eyeliner?

Leave a Reply

Your email address will not be published.