Essence all-in-one CC Cream

Home » Essence all-in-one CC Cream

Essence all-in-one cc cream clear & correct spf 30 cover

Essence, wat ben je er toch snel bij met de trends! De BB creams zijn gelukkig al een beetje op de achtergrond verdwenen, want eerlijk gezegd heb ik nooit een goede kunnen vinden. Ik vind ze namelijk al snel te transparant qua dekking. Geef mij maar een volledige, complete dekking! Daarom ben ik extra blij dat Essence nu met haar All-in-one CC cream komt. Een verzorgde huid en een goede dekking. Laat die test maar beginnen!

Essence all-in-one cc cream clear & correct spf 30 1

Essence all-in-one cc cream clear & correct spf 30 2

Eigenschappen

De Essence all-in-one CC cream is een lichtgewicht formule die voor een egale, fris uitziende huid zorgt en je huid voedt. Het zorgt ervoor dat pukkeltjes en rode plekjes uitgewist worden en laat je huid met een soft-focus effect achter. Je huid zal er zacht uitzien, met aanzienlijk minder grote poriën. Een extra, groot pluspunt is toch wel de SPF 30 die in de CC cream verwerkt zit!

Essence all-in-one cc cream clear & correct spf 30 3

Verpakking en eerste indruk

De tube werkt met een tuitje waar je de CC cream uit kunt drukken. Hoewel het hygiënisch werkt, zorgt het tuitje er in dit geval ook voor dat het een grote kliederboel wordt als je de dop er weer opdoet. Op de een of andere manier lekt er CC cream uit het tuutje, zo de dop in. Dat is dan weer een nadeel. Maar hee, voor de prijs die Essence vraagt, zie ik het maar door de vingers.

De geur van de CC cream is niet helemaal mijn ding, maar ik vind het nou ook weer niet zo erg dat ik hem er helemaal door zou skippen. De grote SPF 30 die erin verwerkt zit, zorgt behoorlijk voor een zonnebrandluchtje waar ik niet zo gecharmeerd van ben. Maar alsnog ben ik wel heel erg blij dat deze factor erin zit. Je kunt dus veilig naar buiten met dit product!

Essence all-in-one cc cream clear & correct spf 30 swatch

Essence all-in-one cc cream clear & correct spf 30 cover swatch 2

Het resultaat

De swatches laten al een beetje doorschemeren dat de dekking ontzettend goed is. Wel vind ik hem dik van structuur en voel je hem wel op de huid zitten. Gelukkig verdwijnt dit gevoel als de CC cream na een paar minuten is opgedroogd. Ook is hij vrij glowy, daar moet je van houden. Ik heb zelf een droge huid en daar is hij perfect voor! De kleur die ik heb is Naturel en is tevens de enige(!) tint die beschikbaar is. Gelukkig is het precies mijn kleur, maar voor de huidjes die altijd de lichtste kleur foundation moeten hebben, is hij te donker. Ik heb zelf meestal de tweede tint foundation nodig in een collectie, dan weet je een beetje of het je kleur is.

Essence all-in-one cc cream clear & correct spf 30 face swatch

En natuurlijk de CC cream met een beetje mascara, oogpotlood, blush en lipstick. Wauw mensen, hij dekt als een tierelier! Hij voedt mijn huid echt, je merkt dat hij mijn huid verzorgt en zacht achterlaat. Ik heb totaal geen last van een trekkerige huid. De CC cream is verzorgend als een dagcrème, egaliseert, dekt volledig en laat je huid stralen! Ik ben heel erg tevreden met het resultaat, want mijn rode plekjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Essence all-in-one cc cream clear & correct spf 30

Conclusie

Kortom, ik ben enthousiast! Voor mij heeft de Essence all-in-one CC cream het allemaal; hij beschermt je huid met een SPF 30 factor, het verzorgt je huid, dekt ontzettend goed en laat je huid met een glowy finish achter. Voor mij punten die ik absoluut waardeer! De minpuntjes zoals het even laten inwerken totdat het droog is en de ietwat zonnebrandgeur, laat ik voor wat het is. Het is immers een CC cream en geen foundation. En zeg nou zelf, voor €3,99 is dit toch een superdeal?!

De Essence all-in-one CC cream in de kleur Naturel is te koop voor €3,99 bij Kruidvat.

Heb jij de Essence all-in-one CC cream al geprobeerd?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.