ELF Blush Palette Dark

Home » ELF Blush Palette Dark

elf blush palette dark review swatches 6

Roze, perzik, taupe, bruin…ik hou van blushes! Extra leuk was het dan ook toen ik zag dat ELF (Eyes Lips Face) haar assortiment had uitgebreid. Het Blush palette sprak mij direct aan en is te koop in twee varianten; Light en Dark. Beide palettes zijn prachtig, maar ik ging voor de donkere, intense kleuren van Dark. Nieuwsgierig als ik was ging hij gelijk in de test. Kijk maar mee!

elf blush palette dark review swatches 1

Het ELF Blush Palette in de kleur Dark komt in een mooie, matzwarte verpakking. Het doosje ziet er hip en luxe uit, precies zoals ik had verwacht van de ELF Studio lijn. Deze lijn is namelijk iets luxer dan de ‘1-euro’-lijn en ziet er naar mijn mening altijd tiptop uit.

elf blush palette dark review swatches 5Aan de binnenkant zit een grote spiegel. Zelf vind ik dat ontzettend handig, want ik komt altijd spiegels tekort als ik me opmaak. Dus: superchill!
elf blush palette dark review swatches 3

elf blush palette dark review swatches 2 elf blush palette dark review swatches 4

De kleuren die in het Dark Palette zitten, zijn – zoals de naam al doet vermoeden – donkere blushkleuren. Toch vind ik ze niet zodanig donker dat je ze als Sneeuwwitje niet zou kunnen dragen. Maarrrr….ook voor de echte donkere huid zouden ze zeker hun werk goed kunnen doen. Okee, de kleuren die je ziet zijn (van links naar rechts en van boven naar beneden):

♡ Een perzikachtige taupe (mat) ♡

♡ Een warme dieproze kleur (mat) ♡

♡ Een baksteenrode kleur met gouden glitters (glitter) ♡

♡ Een bruine kleur met rode ondertoon (mat) ♡

elf blush palette dark review swatches 9

De pigmentatie is helemaal in orde. De eerste tint is de lichtste van de vier blushes en zal daarom ook minder fel op je gezicht te zien zijn, maar de rest is zo ontzettend goed! Ik breng de blush het liefste met een stippling kwast aan zodat er niet teveel in een keer op je wang terecht komt. Ik hou zelf namelijk van een subtiel kleurtje op mijn wangen. Donkere huidjes kunnen wel lekker aan de slag met een kwast die het poeder goed opneemt. Go your gang ;). De verschillende blushes zijn vooral heel warm van kleur te noemen, dus daar kun je rekening mee houden als je dit palette zou willen aanschaffen. Misschien is koel meer jouw ding, dan zou je eens kunnen kijken naar het Light palette.
elf blush palette dark review swatches 7

En in real life: de eerste kleur van het palette heb ik hier aangebracht. De perzikkleur komt hier vooral naar voren, maar is niet te zoetsappig doordat het ook een taupekleur bevat. Ik vind het resultaat erg mooi!

elf blush palette dark review swatches 2Het ELF Blush Palette in Dark is een mooie toevoeging aan mijn blushcollectie. Deze kleuren heb ik – echt waar! – nog niet in mijn stash zitten. Ik vind de donkere kleuren een leuke toevoeging voor het najaar wat eraan komt. Warme blushes zijn dan heel gepast. De pigmentatie is helemaal in orde en de kleur brengt fijn aan. Laten we maar zeggen dat ik van dit palette houd. Wat een beauty!

Het Blush Palette is te koop voor €6,80 in de webshop van Eyes Lips Face (ELF).

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.