Een strakke huid met de BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream

Home » Een strakke huid met de BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream

BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream

Een luxe verzorging van mijn huid vind ik heerlijk. Naast dat het product fijne, werkzame stoffen bevat, ziet de verpakking er vaak ook nog eens geweldig mooi uit! Ik was dan ook erg verheugd om de nieuwe BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream te proberen. Dit is namelijk een vloeibare cream die een schitterend decolleté tevoorschijn tovert. De werkzame stoffen stimuleert de elasticiteit van de huid van je hals en decolleté en gaan op effectieve wijze pigmentvlekken tegen. Dit klinkt veelbelovend!

BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream

BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream

Nu vraag je je misschien af waarom je hals en decolleté een speciale verzorging nodig heeft. Het zit namelijk zo: bij je hals en decolleté zit nauwelijks onderhuids vetweefsel en zijn er weinig talgklieren aanwezig. De collageenvezels die je huid normaal gesproken spankracht geven, zijn minder dicht. Daarom vormen er zich helaas sneller hardnekkige rimpels. En dat wil je niet natuurlijk!

Daarnaast is het je vast wel bekend dat de zon (en daarmee uv-stralen) regelrecht op je decolleté schijnt. Een factor die funest kan zijn als het gaat om zonneschade en huidveroudering.

En daar is dan de BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream, die met een cosmetische liftende verzorging je decolleté weerstandsvermogen geeft. De cream voelt lekker zacht aan en zit vol met beauty-technologie!

BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream review

De werking en technologie

Er zitten allemaal hoogstaande ingrediënten in deze cream, maar wat doen ze eigenlijk voor je? Zo zit er Multitendyne Plus in de BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream en deze bevat extracten uit sojabonen, erwten en gierst in combinatie met tanninezuur. Ze verminderen je rimpels, verstevigen het weefsel en maken je huidoppervlak glad.

Ook zit er de stof aminozuur Lcarnosine in. Een lastige naam, maar hij houdt de collageenvezels van je huid elastisch, terwijl een neuro-receptorpeptide het transepidermale waterverlies vermindert en zo je decolleté strak blijft. Als laatste helpt een speciaal exopolysaccharide bij regelmatig gebruik om ouderdoms- en pigmentvlekken te verminderen en het ontstaan van nieuwe te voorkomen. Grote en mooie beloftes, zou het echt werken?

BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream review

Pompflacon + ervaring

De verpakking is wel erg mooi, niet? Hij glanst je tegemoet en geeft je een gevoel van ultieme luxe. De cream haal je eruit door middel van te pompen. Hij werkt dan ook perfect, want bij ieder pompje komt er een normale hoeveelheid uit. Zelf gebruik ik twee pompjes om mijn hals èn decolleté in te kunnen smeren.

Het eerste wat me opvalt is de lekkere geur. Hij is mild en zacht van geur, iets wat ik heerlijk vind! De cream verdeelt makkelijk over mijn huid en trekt goed in. Hij laat een lekker zacht laagje achter waardoor mijn huid goed gevoed wordt.

Ik gebruik hem nu voor een geruime tijd iedere dag en ik merk dat mijn huid mooi en stevig aanvoelt. Hij is gevoed en voelt strakker aan. Vooral op mijn decolleté voelt het prettig aan. Die huid vergeet je doorgaans om te verzorgen met een speciale crème en zeker als je halverwege de 30 gaat, vind ik het prettig om dit gebied van mijn huid ook mee te nemen. Beter maar op tijd dan te laat toch?

BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream review

Conclusie

Bij de mooie verpakking was ik al om, maar de werking heeft mij ook verrast. Ik vind hem super fijn werken en gebruik hem nu iedere ochtend. Mijn huid voelt stevig aan, goed gevoed en ik merk dat ik er een subtiele verandering is bij mijn hals en kaaklijn. Daar vind ik het iets strakker ogen. En de geur is heerlijk!

Voor mij is dit een blijvertje! Ik vind het een unieke crème die een fijne toevoeging is aan mijn huidroutine.

De BABOR HSR Lifting Neck & Decolleté cream bevat 50 ml en kost €79,-. BABOR is te koop in hun webshop en bij diverse Instituten en Spa’s.

Verzorg jij je hals en decolleté? Wat gebruik je hiervoor?

Liefs Liset

Dit product is opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.