Een gezond kleurtje in de winter! | Bondi Sands Self tanning

Home » Een gezond kleurtje in de winter! | Bondi Sands Self tanning

Bondi Sands Self Tanning review

Als je van nature niet gezegend bent met een gezond kleurtje of als de winter voor de deur staat, dan zijn de producten van Bondi Sands je roeping! Ook al heb je nog nooit zelfbruiner gebruikt, dit merk zorgt ervoor dat iedere noob dit aan kan brengen. Met een mooi resultaat! Tijd dus om eens kennis te maken met deze Bondi Sands Self tanning lijn!

Bondi Sands Self Tanning review

Bondi Sands Self tanning

Bondi Sands is nog niet heel lang op de Nederlandse markt. Sinds april 2018 hebben we het merk mogen omarmen in ons landje. Een schril (en koud) contrast natuurlijk met de Australische oorsprong van Bondi Sands.

Met deze producten kun je een prachtig, mooi en gezond kleurtje op je huid toveren. Alsof je zo van vakantie komt vanuit het Australische Bondi Beach. Een leuk weetje is dat dit merk in de UK en Australië het bestverkopende zelfbruinermerk is.

Omdat lang in de zon liggen of een zonnebankkuurtje nu niet bepaald gezond is, kun je maar beter een goede flacon zelfbruiner gebruiken. Mits hij een mooi en natuurlijk resultaat geeft!

Extra fijn is dat Bondi Sands ook nog eens dierproefvrij is. Yay! Ik ontving vier producten om kennis mee te maken en ik wil je laten zien wat het merk in huis heeft.

Bondi Sands Self Tanning foam review

Bondi Sands Self Tanning foam review

Bondi Sands Self Tanning Foam (200 ml) – €19,95

De Self Tanning Foam is het stokpaardje van Bondi Beach. Hiermee verander je je melkflessen in een warm tintje. De foam is er in twee varianten: Light/Medium en Dark. Gebruik Light/Medium voor een natuurlijke, gezonde gloed en Dark is er voor als je van jezelf al een kleurtje hebt en nog een tintje donkerder wilt gaan.

Het fijne aan de Self Tanning foam is dat hij via een pompflacon naar buiten komt. Je kunt op deze manier de hoeveelheid goed doseren en zit je niet met druiperige zelfbruiner op je handen. Nee, foam is een heerlijk, makkelijke substantie om over je huid te verdelen! En de geur? Die is echt heerlijk doordat hij naar kokos ruikt.

De Self Tanning foam heeft van zichzelf al een kleurtje zodat je precies ziet waar en hoeveel je op je huid hebt aangebracht. Let wel even op: je brengt de foam niet direct op je huid aan, maar met een tanning mitt. Een soort zacht washandje waarmee je gelijkmatig de foam over je huid kunt verdelen. Deze mitt heb ik niet ontvangen, maar gelukkig had ik nog eentje van een ander merk hier liggen. Ik zou namelijk niet aanraden om dit met je handen aan te brengen.

Bondi Sands Self Tanning foam review

Voor de iets donkere huidjes is de Self Tanning Foam in Dark geschikt. Deze onderscheidt zich van de Light/Medium variant door de opvallend, zwarte verpakking.

Bondi Sands Self Tanning foam review

Het resultaat van de Self Tanning foam

Het advies is om van te voren je huid te preppen (voor te bereiden). Voorkom dat er schilfers of vettige crème op je huid zit, want dit kan het resultaat en de houdbaarheid beïnvloeden. Breng hierna de foam gelijkmatig aan op je tanning mitt en verdeel dit over je huid. De kleine restjes die je nog over hebt, kun je gebruiken voor je knieholtes, ellebogen of enkels. Als je daar teveel aanbrengt, krijg je namelijk lelijke, donkere vlekken.

Een uur is genoeg om het in te laten trekken (doe ondertussen een oude, zwarte joggingbroek aan) en daarna kun je het afspoelen onder de douche. Dep je benen droog (niet wrijven) en klaar ben je! Ik vind dat ik een natuurlijk resultaat heb gekregen. Rechts zie je mijn been zonder Self Tanning Foam en links met. Het effect mag er zeker zijn, maar is niet overdreven bruin. Nee, een fijn en gezond kleurtje!

Bondi Sands Everyday Gradually Tanning Milk review

Bondi Sands Everyday Gradually Tanning Milk (375 ml) – €16,99

Ben je een beginnende tanner of ben je op zoek naar net dat beetje extra kleur op je huid, dan is de Bondi Sands Everyday Gradually Tanning Milk iets voor jou. Je kunt hem iedere dag gebruiken op een schone, droge huid. Je laat het volledig drogen en je bent good to go! Hij biedt 24 uur hydratatie door een combinatie van antioxidanten, aloë vera en vitamine E. Een fijn extraatje!

Ook is dit product ideaal in de dagen nadat je de Self Tanning Foam hebt gebruikt. Zo kun je nog langer genieten van je kleurtje en vervaagt het geleidelijker. De geur is overigens heerlijk door de toevoeging van cacaoboter.

Bondi Sands Self Tan Eraser review

Bondi Sands Self Tan Eraser (200 ml) – €19,95

Dit product is helemaal nieuw voor me! Ik had nog niet eerder van een Self Tan Eraser gehoord. Je verwijdert hier namelijk – jawel! – op een gemakkelijke manier zelfbruiner van je huid. Hoe geniaal is dat? Nu zou je kunnen denken dat in dit product misschien schadelijke ingrediënten of een grove scrub zit om je huid van zelfbruiner te ontdoen.

Gelukkig is dat niet het geval. De Self Tan Eraser bevat een reinigende formule die de huid hydrateert en voor een zacht gevoel zorgt.

Hoe gebruik je hem dan? De beste resultaten krijg je na een tan van 3 dagen oud. Breng eerst een ruime hoeveelheid Self Tan Eraser op je huid aan en masseer het in. Laat het 5 minuten inwerken en daarna kun je met lauwwarm water je tan eraf wassen met een vochtige doek. Je kunt het zo laten of weer een nieuwe tan aanbrengen!

Bondi Sands Self Tanning swatch review

Van links naar rechts zie je de dotjes van de producten: Self Tanning Foam in Light/Medium, Self Tanning Foam in Dark, Everyday Gradually Tanning Milk en de Self Tan Eraser.

Conclusie

Ik ben aangenaam verrast door de Bondi Sands producten! De Self Tanning Foam bevalt me enorm goed (ik gebruik de Light/Medium kleur) en ik vind het resultaat echt prachtig. Het is super makkelijk om aan te brengen, je krijgt geen vlekkerig resultaat doordat je een tanning mitt gebruikt en het effect is natuurlijk te noemen. Alsof je een mooi kleurtje van de zon hebt gekregen. En dat op een gezonde, veilige manier!

De Everyday Gradually Tanning Milk is ideaal als je je tan bij wilt houden nadat je de Self Tanning Foam hebt gebruikt of als je graag op een rustige manier een kleurtje op wilt bouwen. De Self Tan Eraser is een verrassend product die echt een mooie toevoeging is aan de Bondi Sands lijn. Hiermee kun je je tan verwijderen op een milde manier.

Bondi Sands is te koop bij Etos.

Gebruik jij wel eens zelfbruiner? Ben je al bekend met Bondi Sands?

 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.