Early Christmas Shopping Wishlist

Home » Early Christmas Shopping Wishlist

Wishlist christmas kerst 2014Whoops…ik ben stiekem al aan het kijken naar prachtige cadeaus die het goed zullen doen onder de kerstboom. Nu vier ik geen kerst met cadeautjes, dus dan zou ik het zelf moeten aanschaffen. Geen probleem, hoor! Ik doe het mezelf graag cadeau, hihi. Kijk je mee naar mijn wensen?

The Bodyshop Vanilla Brûlée lip balsem €6,-. Lippenbalsem gebruik ik iedere dag. Heerlijk om zachte en verzorgde lippen te hebben! Het lijkt me dan ook heerlijk om met een balsem te smeren met de smaak van Vanilla Brûlée. Klinkt goed!

Makeup Revolution Ultra 32 shade eyeshadow Flawless palette €10,10. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit mij een geweldig palette lijkt om verschillende, warme ooglooks mee te maken! Ik wil hem al zo lang, alleen is hij uitverkocht op de site van Makeup Revolution. Hopelijk wordt hij gauw bijgevuld.

Loavies weekendtas €39,95. Elke keer als ik een nachtje weg ga, zit ik met hetzelfde probleem. Ik heb geen tas die het perfecte formaat heeft voor één nachtje. Mijn grote reiskoffer is te groot en mijn handtas te klein. I need this in my life!

The Bodyshop Glazed Apple body butter €16,-. Hmmm….deze geur is verrukkelijk! Helaas iets aan de prijzige kant, maar wie weet is hij straks in de sale te koop. Dat wordt scoren!

Makeup Revolution The One Fluid Blusher €3,79. Oh wauw, ik ben ondersteboven van deze leukerds! Vloeibare blush in een flesje. Dat lijkt me wel wat! Al is het alleen maar om te reviewen…of om er naar te staren. Ik vind dit zo leuk!

Loavies armbandje €7,95. Hoe leuk is deze? Ik hou ervan om armbandjes te dragen, zeker in combinatie met een mooie horloge. Ik vind deze simpel, maar ook bijzonder en mooi. Erg leuk met zo’n steentje eraan!

Wat staat er bij jou op je Christmas wishlist? 

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.