Coty Bloggers Event + Goodiebag!

Home » Coty Bloggers Event + Goodiebag!
Coty Bloggers Event + Goodiebag!

IMG_3400

Afgelopen donderdag was ik aanwezig bij het superleuke bloggers event van Coty Beauty. Met een hoop andere bloggers volgden we workshops om kennis te maken met de nieuwe producten van Rimmel London, NYC, Miss Sporty, Guess en Sally Hansen. Ook zo benieuwd wat het nieuwe make-up seizoen ons biedt?


IMG_3398

Bij binnenkomst viel me gelijk op hoe gezellig de ruimte was ingericht! De tafel stond lekker vol met allerlei ‘lekkers’, namelijk de nieuwe make-up producten. Geweldig!

IMG_3376

Als eerste maakten we kennis met de nieuwste kleuren nagellak van Sally Hansen. Ik was nog niet zo bekend met dit merk en was erg benieuwd naar de kwaliteit.

IMG_3378

Aan tafel mochten we de nieuwe lakjes testen. Sally Hansen viel absoluut niet tegen. Wat een mooie kwaliteit, in twee laagjes dekt hij prima!

IMG_3381

Hier heb ik 406  Purple Heart op, een zachte lavendelpaarse kleur.

IMG_3383

Daarna maakten we kennis met nieuwe producten van Miss Sporty. Dit merk komt o.a. uit met een BB cream en een paar nieuwe kleuren nagellak.

IMG_3391

Hier zie je hoe Nicole door de visagiste wordt opgemaakt met de BB cream. Het geeft een heel natuurlijk effect.

IMG_3393

Daarna konden we doorschuiven naar een parfum workhop van Guess. Guess komt uit met een nieuw parfum, namelijk Guess Girl eau de toilette. We mochten eerst het parfum ruiken en daarna moesten we raden wat voor geurnoten erin verwerkt zaten. Heel leuk en origineel om te doen!

IMG_3395Hier zie je de verschillende essences die je mocht ruiken en raden welke er in Guess Girl verwerkt waren.

IMG_3404

Guess Girl eau de toilette.

IMG_3400

Op naar NYC. Hier werd er een nieuwe nagellak gepresenteerd (de blauwe en groene vooraan). Dit is een nagellak met een ‘Foil Explosion’ techniek. Dit moet een soort folie effect creëren op je nagels, die een metallic glans geven. Ook zie je de nieuwe Big Bold Curl mascara. Volgens de visagiste hoef je hiermee geen wimpertang meer te gebruiken, je wimpers zullen vanzelf gaan krullen. Dat zou mooi zijn toch?
IMG_3405

Heerlijke beautyproducten!

IMG_3406

Tot slot kregen we bij de Rimmel London tafel uitleg over de nieuwe nagellakjes waar Kate Moss het gezicht van is. Er waren echt prachtige kleurtjes bij!

IMG_3410

Anouk werd opgemaakt door de Rimmel visagiste, wat een prachtig resultaat!

IMG_3439

En..we gingen niet weg zonder een goedgevulde goodiebag!

IMG_3440

Prachtige producten om uit testen, ik ben erg benieuwd hoe ze me bevallen. Het was een hele geslaagde middag en ik heb heel wat leuke meiden leren kennen!

Bedankt Coty Beauty!

Welke producten zou jij graag gereviewd willen zien?

Leave a Reply

Your email address will not be published.