Clinique The Nutcracker Suite limited edition

Home » Clinique The Nutcracker Suite limited edition

CLINIQUE-The-Nutcracker-Flopped-Purple-INTL

Een feestelijke make-upcollectie met een betoverende choreografie, geïnspireerd op een klassieke uitvoering. Hou je van lieflijke kleuren en een betoverend uiterlijk? Dan is de Clinique The Nutcracker Suite limited edition zeker wat voor jou! Ik vertel je meer over de nieuwe Clinique kerstcollectie die binnenkort te koop is.

CLINIQUE-The-Nutracker-Face-Chart

Inspiratiebron van de Clinique The Nutcracker Suite collectie

De Notenkraker ging in 1892 in première en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldberoemde klassieke balletvoorstelling die elk jaar rond de kerstdagen wordt opgevoerd. Geïnspireerd door de schitterende elegantie van deze jarenlange traditie ontwikkelde Clinique, The Nutcracker Suite waarin de sierlijke schoonheid van deze klassieke voorstelling wordt samengevat.

“De personages, de kostuums en het decor van de voorstelling vormden de inspiratiebron voor deze collectie,” aldus Janet Pardo, Senior Vice President Global Product Development bij Clinique. “De tule en de fluwelen stoffen in fris roze, glinsterend wit en helder paars inspireerden ons tot het samenstellen van een kleurcollectie die de zindering van De Notenkraker echt tot leven brengt.”

CLINIQUE-The-Nutcracker-Collection-INTL-ICON

Twee aktes

The Nutcracker Suite collectie roept de sfeer op van de voorstelling en is daarmee de perfecte collectie om er tijdens de kerstdagen feestelijk uit te zien – zowel overdag als ‘s avonds.

De collectie bestaat uit twee ‘aktes’ op basis van een aantal verschillende aspecten uit de voorstelling. Elke akte is opgebouwd uit een compactpoeder met een oogschaduwquad, bestaande uit een bijpassende tint Blushing Blush Powder Blush en twee aanvullende tinten Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm. Beide aktes worden afgerond met de NIEUWE Blended Face Powder and brush in Snowflake Dreams.

Op bovenstaande foto zie je het compactpoeder The Nutcracker Act I die geïnspireerd is op de ‘Sneeuwvlokkenwals’. Het Snowflake Suite oogschaduwquad bevat zachte en zwoele rozetinten en een verfijnde roze Blushing Blush Powder Blush in Plié Pink.

CLINIQUE-The-Nutcracker-Collection-TREND-INTL-ICON

De ‘Dans van de Suikerboonfee’ vormde de inspiratie voor het compactpoeder The Nutcracker Act II, bestaande uit een Sugar Plum Suite oogschaduwquad waarin fraaie donkerpaarse tinten worden gecombineerd.

BlendedFacePowder

De nieuwe Blended Face Powder in Snowflake Dreams is speciaal ontwikkeld als een weerspiegeling van de sierlijke gratie van de voorstelling. Dit nieuwe poeder is ideaal voor schouders, hals en decolleté, waar het een fraaie glinstering achterlaat – perfect dus voor de feestdagen.

CLINIQUE-The-Nutcracker-Compact-ICON

Snowflake Suite oogschaduwquad.

 

CLINIQUE-The-Nutcracker-Compact-Online-ICON

Sugar Plum Suite oogschaduwquad.

Clinique The nutcracker Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balms

De twee Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balms, – Budding Blossom en Flowering Freesia – vormen ten slotte het sluitstuk van dit op het ballet geïnspireerde kleurenspel.

CLINIQUE-The-Nutcracker-Flopped-Pink-INTL

Wauw, ik ben echt helemaal gek op deze collectie! De kleuren zijn zo lief en betoverend, dat ze een goed tegenwicht bieden voor de koude, ijzige dagen. Vooral de oogschaduwquads hebben mijn aandacht getrokken en vragen om een prachtige ooglook. Maar ook de Blended Face Powder ziet er prachtig uit. Ik denk dat deze het heel goed zal doen aan de kersttafel!

De Clinique The Nutcracker Suite collectie is vanaf eind november te koop in de webshop van Clinique.

The Nutcracker Act I compact: €50,00

The Nutcracker Act II compact: € 50,00

Blended Face Powder and brush in Snowflake Dreams: €33,00

Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm in Budding Blossom: €20,00

Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm in Flowering Freesia: €20,00

Wat vind jij van de Clinique The Nutcracker Suite collectie? 

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.