Review: Chanel le vernis nail colour Malice

Home » Review: Chanel le vernis nail colour Malice
Review: Chanel le vernis nail colour Malice

chanel 6

Oh boy! Volgende week is het alweer zover. The happy christmas days are on their way! Deze week staat in het teken van leuke beauty kerstcadeaus. Mocht je dus nog geen idee hebben wat je aan Santa moet vragen, dan kun je de komende dagen ideetjes opdoen.

Chanel komt je met haar prachtige kerstcollectie betoveren waar je bij staat. Want zeg nou zelf, als je dit juweeltje ziet, ben je toch gelijk verkocht? Er is een volledige limited kerstcollectie uit en ik heb twee producten die ik voor je ga reviewen. Vandaag laat ik je de sprankelende en betoverende Chanel Le Vernis nail colour in de kleur Malice zien en later deze week de stunning lipgloss! Kijk je gauw mee voor de foto’s?

Chanel

De verpakking is simpel, maar oogt chic door de toevoeging van een gouden randje aan de onderkant.

Chanel 2

Zodra je het lakje uit de verpakking haalt, zie je dat het hier gaat om een diepe, donkerrode nagellak met piepkleine shimmers.

chanel 3

chanel 4

De nagellak: Chanel Le Vernis Nail Colour in 637 Malice

chanel 5

chanel 6

Mocht je nog nooit een Chanel lakje geprobeerd hebben, dan zal het een verassing voor je zijn dat de ‘eerste’ dop (waar het Chanel logo op staat) eigenlijk een nep dopje is. Hieronder zit namelijk het echte dopje die je eraf draait zoals het bij de meeste lakjes gaat. Een dop onder een dopje dus!

chanel 7

Waar ik echt enthousiast over ben is het goede kwastje! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo fijn gelakt met een nagellak kwastje. Hij brengt gelijkmatig aan en je maakt geen uitschieters tot over je nagelriemen.

chanel 8

En dan op naar de swatch foto’s! Op alle foto’s zijn de nagels met 1 (!) laagje gelakt. Wonderbaarlijk, maar waar!

chanel 9

Hier kan je goed zien hoe mooi de nagellak glanst! Piepkleine shimmers maken je nagels tot een waar kerstfeest.

chanel 10

chanel 11

Jaah! Dit is echt een must-have nagellakje voor mij. Dit wordt mijn ‘accessoire’ voor de kerstdagen! Nu nog kijken wat ik aan ga trekken :).

Chanel Le Vernis Nail Colour (€22,88) is verkrijgbaar bij Douglas, Sephora en ICI Paris XL.

Van vind je van dit lakje en heb jij al een favoriete nagellak voor de kerstdagen uitgezocht?

Leave a Reply

Your email address will not be published.