Budget | Action ‘Tweezerman’ pincet

Home » Budget | Action ‘Tweezerman’ pincet

Action Max & More tweezerman pincet review 1

Dat je bij Action goedkope producten kunt inslaan, is je vast niet onbekend. Ik kom er maar wat graag en ga er nooit, maar dan ook nooit met legen handen weg. Het is gewoon niet mogelijk! Toen ik weer eens bij het beautyschap zat te kijken, viel mijn oog op een wel heel leuke pincet. Hij leek precies op de populaire Tweezerman (die zo’n €26,- kost) maar dan met een veel vriendelijker prijsje. Deze ging met mij mee om getest te worden!

Action Max & More tweezerman pincet review 6

De pincet die ik kocht is van het merk Max & More, het huismerk van Action. De prijs die ik ervoor betaalde was €0,79 cent, een meenemertje! Hij is navyblauw van kleur en heeft lichtblauwe stipjes. Hoe cute! Met grote, roze hoofdletters staat er ‘Be Awewsome’ op gekalkt. Dat ziet er in ieder geval goed uit!

Action Max & More tweezerman pincet review 5Action Max & More tweezerman pincet review 2

De punt van het pincet lijkt er scherp uit te zien en lijkt veelbelovend. Om het pincet mooi bij elkaar te houden zit er een rubber elastiekje omheen. Zo blijft hij niet overal achter haken als je hem in je make-uptas gooit.

Action Max & More tweezerman pincet review collageMaar dan de test! Werkt dit pincet net zo goed als de Tweezerman? De Tweezerman heb ik zelf al een aantal jaar (man, dat ding wordt ieder jaar duurder!) en ik kan dus een goede vergelijking maken. Oké, laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: DIT DING IS WERKELIJK WAAR ONBRUIKBAAR!! Hij pakt geen enkel haartje en ik zit voor niks aan mijn wenkbrauwen te plukken. Hij doet niets en hij is ook nog eens erg stijf. Ik moet hard drukken om het pincet dicht te krijgen. Aahhh….ik vind dit zo jammer! Ik had echt gehoopt – en gedacht – dat hij zou werken als een tierelier. Nee dus.
Action Max & More tweezerman pincet review 6 Helaas pindakaas, dit is niet zo’n positieve review, maar ik vond toch dat ik hem online moest zetten. Weliswaar val je er geen buil aan als je deze Tweezerman look-a-like koopt, maar om nou iets te kopen waar je niets mee kan is ook weer zo zonde. Daarom wil ik je toch laten weten dat je geen moeite hoeft te doen om hem te kopen. Scheelt je weer €0,79. Hij ziet er leuk uit, maar dat is bedrog!

Heb jij deze pincet van de Action al geprobeerd? Heb jij nog een goedkoop alternatief voor de dure Tweezerman? 

Handwritten liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.