Bobbi Brown Nectar & Nudes collectie

Home » Bobbi Brown Nectar & Nudes collectie

Nectar_Nudes_cover

Deze lente brengt Bobbi Brown een prachtige collectie uit met nude- en nectartinten. De zachte en subtiele kleuren geven je gezicht een warme en frisse glow. Precies wat we nodig hebben met een klein zonnetje en een heldere lucht. De collectie bestaat uit verschillende producten die ik je wil laten zien. Ik ben nu al super excited!

Nectar & Nude Face Chart (NXPowerLite)

“A soft cheek, nude eye and flattering nectar lip—the ultimate beach to cocktail look.” – Bobbi Brown.

Eind maart/begin april komt de Nectar & Nude collectie van Bobbi Brown in de counters te liggen. In deze collectie combineert Bobbi haar favoriete nude tinten met prachtige nectar kleuren. De kleuren in de collectie variëren van abrikoosachtig nectar tot fris koraalroze. En ook de echte perzikkleur komt veelvuldig terug. Het leuke is dat Bobbi Brown altijd gebruik maakt van facecharts (zie hierboven). Zo krijg je een goed beeld hoe de collectie nu eigenlijk eruit komt te zien. Je ziet dus echt de perikkleur terugkomen.

De Bobbi Brown Nectar & Nude collectie bevat drie lipglosses, twee kleuren nagellak, een shimmerbrick, een crèmeblush en een oogschaduwpalette.

 

bobbibrowncosmeticspresenteertdenectarnudecollectie1

Lip Gloss – €24,-

Prachtige, zachte kleuren die je absoluut wilt hebben. Geen ontkomen aan! De lipglosses zijn hoogglanzend en geven je lippen een ‘pop of color’. Plus, ze bevatten verzachtende botanische extracten zoals avocado-olie, vitamine A, C en E en jojoba-olie om je lippen soepel en zacht te houden. Klinkt fijn!

Kleuren: Nectar, Bare Peach, Nude Pink

Nail Polish – €18,-

Maak je look af met een glanzende, warme perzikkleur. En voor een leuk alternatief kun je de Bare Peach Glitter topcoat over de Nectar nagellak aanbrengen. Nice!

Kleuren: Nectar Nail Polish, Bare Peach Glitter Nail Polish
bobbibrowncosmeticspresenteertdenectarnudecollectie

Apricot Shimmer Brick – €46,-

De shimmer brick kennen we allemaal wel. Dit keer brengt Bobbi Brown eentje hit met gouden nectarkleuren, warm taupes en ijzige, koraalroze, parelpigmenten. Een moderne manier om te schitteren! Je kunt de kleuren apart gebruiken als oogschaduw, maar ook samen om een warme glow te creëren.

Pot Rouge for Lips and Cheeks – €27,-

Geinspireerd door Bobbi haar herinnering aan haar oma – die lipstick als blush op haar wangen gebruikte – heeft ze een crème blush uitgebracht die zowel voor je lippen als wangen geschikt zijn. De creamy formule blend makkelijk, geeft je wangen een zachte kleur en stainen je lippen zachtjes.

Kleur: Hibiscus

Nectar+Nude_Eye_Palette_RGB

Nectar & Nudes Eye Palette – €56,-

En dan de klapper van deze collectie! Het is een totaal nieuw palette  met zes mooie en draagbare kleuren. Shimmering nectars, zachte taupes en rijke, bruine tinten die alle huidkleuren flatteren. Het palette bevat de volgende kleuren: Pale Cream Eye Shadow, Soft Buff Eye Shadow, Golden Bronze Metallic Eye Shadow, Pink Bellini Sparkle Eye Shadow, Earth Eye Shadow, Rich Caviar Eye Shadow

Wauw, wat een mooie collectie! Ik ben weer onder de indruk van Bobbi Brown. Ze weet het iedere keer weer te verkopen.

Zou jij iets willen aanschaffen uit de Bobbi Brown Nectar and Nudes collectie? 

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.