Bobbi Brown Illuminating Nudes Spring collection

Home » Bobbi Brown Illuminating Nudes Spring collection

Illuminating_ Nudes Bobbi brown

Bobbi Brown is de held op het gebied van natuurlijke, warme make-uptinten. Ik heb nog nooit een collectie gezien die de plank mis sloeg en daarom ben ik dit keer wéér blij verrast door de nieuwe Illuminating Nudes collectie. Er zitten vijf musthave items in die voor een elegante look zorgen, zonder dat je er over-the-top uitziet. De producten zijn makkelijk te dragen en ontworpen om je teint te liften en naar voren te halen. Ik laat je dolgraag zien wat er in deze voorjaarscollectie zit!


CC_Cream_GLOBAL_January

Bobbi Brown CC Cream SPF 35 – €38,- | Een multi-tasker; het corrigeert je teint, vervaagt je imperfecties en geeft een mooie lichtweerkaatsing aan je gezicht. Een crème die je ook voordat je je foundation aanbrengt kunt gebruiken. Extra_Illuminating_Moisture_Balm_January

Bobbi Brown Illumination Moisture Balm Extra – €67,- | Een perfecte boost voor het nieuwe jaar; het hydrateert je huid, verbetert de teint van je gezicht en geeft het een mooie uitstraling. Dream cream in een flacon!

Schermafbeelding 2015-01-14 om 00.13.57 4

Bobbi Brown Lip Gloss – €24,50 | Deze lipgloss geeft een instant verzorgde look aan iedere outfit. Verkrijgbaar in de kleuren Almost Pink, Almost Peach, Almost Nude en White.

Sparkle_Eye_Shadow_Illuminating_Nudes_SS15_CMYK

Bobbi Brown Sparkle eye shadow – €31,50 | Deze sprankelende oogschaduws zorgen voor een subtiele, lichtreflecterende ooglook en geeft je een natuurlijke, gezonde glow. Verkrijgbaar in de kleuren White sand, Golden peach en Ballet sparkle.

BrowShaper_E-22_-

Bobbi Brown Natural Brow Shaper & Hair Touch Up – €22,- | Definitie is een essentieel onderdeel van een nude make-uplook, dus zorg ervoor dat je wimpers en wenkbrauwen netjes in model zitten met deze gekleurde wenkbrauw- en wimpergel. Verkrijgbaar in de kleuren Slate, Saddle, Auburn, Blonde, Mahogany en Rich brown.

Wat een mooie collectie! Het zijn allemaal basics, maar ik vind de producten er vernieuwend uitzien. Ik ben bijvoorbeeld heel erg benieuwd naar de kleurcorrigerende CC creams, maar ook de Sparkle eyeshadows en Lip glosses spreken me erg aan.

Bobbi Brown is te koop bij de Douglas en in hun online webshop. 

Wat vind jij van deze vijf musthaves uit de Bobbi Brown Illuminating Nudes collectie? 

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.