Asos Beauty favorieten

Home » Asos Beauty favorieten

Asos Beauty wish list

Asos is een Engelse webshop die toch al een behoorlijke tijd bestaat. En wat is hij geweldig leuk! Twee jaar terug bestelde ik er wel eens wat en dan vooral accessoires en beautyproducten. Eigenlijk was ik het alweer helemaal vergeten dat ze zulke toffe en bijzondere merken verkopen die ze niet in Nederland hebben. Dus; mijn favorieten van het beauty departement!

1 ♥ NARS Limited Edition NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette. Moet ik hier nog iets over vertellen? Come on, dit is NARS! Zo ontzettend jammer dat dit niet in Nederland te koop is, want het palette is geweldig mooi. Het bevat acht prachtige, draagbare kleuren en als bonus krijg je er ook nog een mooi kwastje bij.

2 ♥ Revlon Highlighting Palette. Deze highlighters doen me eigenlijk gelijk denken aan de shimmer bricks van Bobbi Brown. Maar deze van Revlon hebben een veel fijner prijsje! Te krijgen in twee kleuren, een roze versie en een bronzen variant.

3 ♥ Ted Baker Slim Bow Make Up Bag. Als ik ergens een zwak voor heb, zijn het wel toilettasjes. Ze komen altijd goed van pas en kan ik elke keer wel weer eentje gebruiken. Ik vind hem zo cute in een babyblauwe kleur!

4 ♥ Paul & Joe Limited Edition Face & Eye Colour. Dit merk ken ik helemaal niet, maar ik ben er direct voor gevallen. De verpakking maakt me helemaal vrolijk en zou dit palette direct willen gebruiken om de lente in huis te halen!

5 ♥ Bourjois Micellar Cleansing Water. De laatste tijd wordt micellair water je om de oren gegooid, maar die van Bourjois kun je hier in Nederland niet krijgen. Ik ben dol op die van Garnier, maar nu ben ik ook wel heel nieuwsgierig geworden of Bourjois goed werk heeft verricht.

6 ♥ Rose & Co Pretty Handmade Bath Tartlettes. Deze lieve bloemetjes kun je in bad gebruiken. Ze voeden je huid met cacao- en sheabutter en laten je bad als een glitterbom sprankelen. Lijkt me heerlijk voor op vakantie!

Ik ben stuk voor stuk erg nieuwsgierig naar deze producten geworden, ik zou ze zo willen bestellen! 

Ben jij al bekend met de leuke merken van Asos Beauty? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.