Primark Stippling brush en eyebrow & lash groomer

Home » Primark Stippling brush en eyebrow & lash groomer

Primark I love make-up kwast review 2

Goede kwasten zijn wat mij betreft een must om je make-up mooi mee aan te brengen. Je hebt ze in alle formaten en prijzen, maar het liefste scoor je ze natuurlijk voor een budgetprijsje! Een tijdje terug kwam ik vrolijke kwasten tegen bij de Primark en ze waren heel fijn geprijsd. Hoppa, die gingen mee. Na ze getest te hebben, lees je nu mijn review!

Primark I love make-up kwast review 3

Primark I love make-up kwast eyebrow lash brush review 3

Primark Ps. Love…this make-upkwasten

De make-up zelf spreekt me niet zo aan bij Primark, maar in het verleden had ik al eens een goede kwast bij deze winkel aangeschaft, dus mijn verwachtingen waren hoog over deze make-upkwasten. Ik zag een stippling brush en een eyebrow & lash groomer (wenkbrauw- en wimperkammetje) die ik goed kon gebruiken, dus nam ik ze direct mee!

Primark I love make-up kwast eyebrow lash brush review 1 Primark I love make-up kwast eyebrow lash brush review 2

Primark Love…this Eyebrow & lash groomer – €1,50

Eigenlijk kocht ik dit wenkbrauw- en wimperkammetje alleen voor het wimpergedeelte. Ik vind het altijd vreselijk als mijn wimpers door mascara aan elkaar plakken en spinnenpootjes gaan vormen. Zo’n kammetje is dan een ideale uitkomst om zigzaggend je wimpers van elkaar te scheiden. De kwast ziet er mooi en strak uit en is ook lekker stevig. Hij doet kwalitatief goed aan! Hij separeert mijn wimpers prima als ik mascara heb aangebracht en ook het borsteltje voor de wenkbrauwen is prima om ze even goed door te kammen. Ik ben tevreden!
Primark I love make-up kwast stippling brush review 1

Primark I love make-up kwast stippling brush review 2

Primark I love make-up kwast stippling brush review 3

PS. Love…this Stippling brush – €2,-

Deze kwast sprak me direct aan toen ik hem zag liggen. Wat een schatje! De haren beginnen zwart en lopen daarna over in felroze. Heel aantrekkelijk voor vrouwen! Het is officieel een stippling kwast, maar ik moet zeggen dat ik hem daar niet luchtig genoeg voor vind. Het is meer een combinatie tussen een buffer kwast (stevige kwast die veel haren bevat) en een stippling kwast (luchtig en licht). En dit is de meest ideale combinatie die ik sinds tijden ben tegen gekomen!

Ik gebruik normaal gesproken geen kwast om mijn foundation mee aan te brengen, maar voor dit kleine opdondertje maak ik graag een uitzondering. Hij brengt mijn foundation egaal en makkelijk aan en als je wat meer dekking wil, klop je met de kwast nog een laagje wat meer je huid in. Hij is zacht en heel soepel, wat ik niet vaak vind in een goedkope kwast. Dit is een regelrechte aanrader!

Primark I love make-up kwast review 1

Conclusie

Beide kwasten zijn erg fijn in gebruik. Ik kan niet anders zeggen dan dat Primark goed werk heeft afgeleverd! De eyebrow & lash groomer voldoet prima om je wimpers netjes te separeren. Ik vind hem vooral handig als mascara wat klonterig is of als ik het per ongeluk wat te dik heb aangebracht.

De stippling brush is stevig en luchtig tegelijk, maar ook zacht. Een hele fijne combinatie! Ik breng er graag mijn foundation mee aan, ook al is het een vrij klein kwastje. Mijn foundation kan ik egaal aanbrengen zonder dat het gaat ophopen of vlekken. Ik ben super, maar dan ook super enthousiast over deze kwast! Ga hem zeker halen voor die €2,- dat ‘ie’ kost. Aanradertje!

Heb jij al eens kwasten van Primark gebruikt? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.