Outfit of The Day | Sweet Bikergirl

Home » Outfit of The Day | Sweet Bikergirl

IMG_6555-001

Afgelopen weekend was mijn zwager jarig en gingen we met het hele gezin op bezoek. Ik dacht dat het niet zulk mooi weer zou worden, maar uiteindelijk ging het zonnetje toch nog behoorlijk schijnen. Ik kleedde me dus niet al te luchtig aan, maar uiteindelijk kon ik aan het einde van de dag toch wat uittrekken toen de temperatuur omhoog ging. Lucky me dat ik laagjeskleding had aangetrokken! Kijk je mee naar wat ik droeg?

IMG_6554

Ik droeg mijn nieuwe broek, die ik vorige week bij H&M heb gekocht. Het is een baggy, skinny jeans met een paar kleine rafeltjes en scheurtjes voor een destroyed look. Hij is stretchy en zit fantastisch lekker!

IMG_6541

Het jasje is ook van de H&M en kocht ik een paar jaar geleden al. Wat een heerlijk bikerjack is dit toch. Ik vind hem stoer, maar is tegelijkertijd ook heel draagbaar.

IMG_6543

Ik koos voor Allstars om de outfit simpel en draagbaar te houden. Ik zat er nog over na te denken om hakken te dragen, maar dat is natuurlijk totaal niet handig als ik met mijn dochter nog even buiten wilde spelen. Ze is helemaal dol op speeltuinen, dus dan maar mijn gympies aan.  Met haar 2 jaar is ze al best goed in een balletje schoppen! En met het lekkere weer was ik alleen maar dankbaar dat ik een comfi outfit droeg.

IMG_6557

Qua accessoires wilde ik niet teveel poespas. Mijn Michael Kors horloge en  Yves Saint Laurent ring vond ik voldoende om de outfit op te leuken. Less is more!

IMG_6559

Ik droeg een crèmekleurig blousje van Men At Work.

IMG_6562

IMG_6582

Mijn make-up was vrij simpel. Een nudekleurige ooglook, maar wel met een goede wing, haha! Een perzikkleurige blush op mijn wangetjes en een koraalrode lipstick (Topshop Ditsy) op mijn lippen. Ready, set, go!

IMG_6583

Bikerjack – H&M

Blousje – Men At Work

Broek – H&M

Gympen – All Stars

Horloge – Michael Kors

Ring – Yves Saint Laurent

Oja, ik wil je ook nog even vertellen dat ik over twee weekjes jarig ben! Ai, wat gaat de tijd toch weer snel. Maar dat betekent wel dat ik een paar hele leuke winacties voor je heb. Blijf Beautydagboek dus in de gaten houden :).

Wat vind je van mijn outfit? En wat heb je afgelopen weekend gedaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.