Nieuwe en hippe telefoonaccessoires!

Home » Nieuwe en hippe telefoonaccessoires!

3D starbucks cup siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy S6 review 3

Sinds ik mijn nieuwe telefoon een paar maanden geleden kreeg, ben ik steeds op zoek naar de leukste hoesjes, tools en accessoires. Ik ben zo ontzettend blij met mijn Samsung Galaxy S6 dat ik absoluut het beste eruit wil halen. Daar horen natuurlijk een paar nieuwe telefoonaccessoires bij en die laat ik aan je zien!

3D starbucks cup siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy S6 review 1

3D starbucks cup siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy S6 review 2

Starbucks 3D cup siliconen hoesje

Ik denk dat dit wel één van de leukste Instagram- of Pinterestwaardige hoesjes is, of niet? Starbucks is megapopulair en dit hoesje maakt het alleen nog maar gezelliger om in de ochtend je telefoon te checken. Nadeeltje is dat hij nu wel vrij groot wordt en daar moet je ruimte voor hebben in je tas.

Deze Starbucks cup variant is beschikbaar als Samsung Galaxy S6 hoesje, maar je kunt hem ook in een Frappuccino en Macchiato bestellen voor de Iphone 6/6S.
Retro Microfoon Design - Bluetooth Speaker review 1 Retro Microfoon Design - Bluetooth Speaker review 2

Retro Microfoon Design Bluetooth Speaker – €24,95

Als ik iets heb gemist de afgelopen jaren, dan is het wel een speaker om het geluid goed te kunnen horen. Niet alleen voor mijn telefoon, maar ook voor bij mijn laptop vind ik het super handig om eens speaker te hebben die het geluid net even wat voller weergeeft. Zeker als je muziek luistert of een serie kijkt, vind ik het een must.

Deze bluetooth speaker verbind je – hoe kan het ook anders – via bluetooth met je telefoon of computer en kun je opladen met een oplaadkabel die je aansluit op je computer. De verbinding werkt tot 10m afstand, wat ik prima vind. Ook ondersteunt de speaker een SD geheugenkaartje. Enig nadeeltje vind ik dat hij vrij snel leeg is. Na ongeveer twee uur gebruik is hij leeg en moet je hem voor 3 á 4 uurtjes opladen. Verder bevat hij ook een audiokabel.

Ook handig om te weten: de knop op de achterkant moet je LANG indrukken om hem aan te krijgen. Eerst dacht ik dat hij het niet deed, maar de oplossing is gewoon om voor langere tijd de aan-knop in te drukken. Je moet het even weten!

SAMDI Universele Houten Standaard review 1 SAMDI Universele Houten Standaard review 2

Samdi universele houten standaard – €17,95

Omdat ik nu een telefoon heb waar ik fatsoenlijk video’s op kan kijken, – hij is lekker groot – vind ik het wel fijn om een standaard te hebben in plaats van hem in mijn hand te moeten houden. Mijn hand wordt daar zo stijf van! Zo’n houten exemplaar staat wel stylish vind ik en hij doet zijn werk goed. Je kunt hem zowel horizontaal als verticaal gebruiken en hij is geschikt voor iedere telefoon. Handig!

Ik vind het super leuk om handige accessoires zoals telefoonhoesjes en gadgets voor mijn telefoon te bestellen omdat je dan nog meer van je smartphone kunt genieten. Het maakt het net allemaal wat leuker! Alle artikelen zijn te koop via de webshop van Telefoonhoesjesstore. Als je vandaag bestelt, heb je het morgen al in huis. Een snelle service dus!

Wat voor accessoires gebruik jij graag voor je telefoon?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.