New in | Vogue Sunglasses

Home » New in | Vogue Sunglasses
New in | Vogue Sunglasses

IMG_5951-001

Wat kan ik toch genieten van het mooie weer. Afgelopen zaterdag bleek het toch nog fantastisch weer te worden en heb ik genoten van het zonnetje. Perfect dus om wat plaatjes te schieten op de camping met mijn nieuwe zonnebril!

IMG_6027

Dit is mijn nieuwe zonnebril van het merk Vogue. Het is een model die geïnspireerd is op een oud wayfarer model. Hij heeft grote glazen en vrolijke boogjes. De kleur is bruin met zwart gevlekt.

IMG_6023

Op de pootjes staat Vogue in goudkleurige letters te pronken. Het is erg subtiel en helemaal niet ‘right in your face‘.

IMG_6024

IMG_6025

IMG_6021

IMG_6030

Ik bestelde de zonnebril bij Sunglasseshop die zowel dames- als heren zonnebrillen verkoopt. Het model wat ik uitzocht heet de Vogue 2795s Tortoise W65613. De levering is prima, het wordt netjes in een doos verpakt met goede bescherming zodat je niet het risico loopt dat hij in scherfjes aankomt, dat zou zonde zijn! Gelukkig zit er bij de zonnebril ook een grote brillenkoker met een handig doekje om vettige vingervlekken weg te poetsen. Ideaal!

IMG_5964

Het is natuurlijk altijd een gok om een zonnebril via internet te kopen, maar doordat Sunglassesshop een uitgebreide beschrijving bij iedere zonnebril zet, kun je goed bepalen of een montuur bij je gezichtsvorm past. Daarnaast kun je je zoektocht ook filteren op gezichtsvorm. Zo koos ik dit model uit en ik moet zeggen dat ik hem erg goed bij me vind passen. Een prachtige zonnebril van goede kwaliteit. Hij glanst zo mooi, dat ik er maar naar blijf kijken!

IMG_5991

Ik vermaakte me dus wel op de camping, haha! Ben je ook enthousiast en wil je nog graag een zonnebril bestellen met dit mooie weer? Dan kun eens een kijkje nemen op Sunglassesshop. Ze verkopen er ook andere leuke merken zoals Micheal kors en Ray-Ban zonnebrillen.

Vogue zonnebril – €74,55 – verzending is gratis

Draag jij veel zonnebrillen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.