New In |Supertrash horloge

Home » New In |Supertrash horloge
New In |Supertrash horloge

IMG_5087-001

Oei, ik ben verslaafd aan horloges. Ik geef het meteen toe. En oh..wat ben ik gelukkig met dit schatje. Toen ik hem zag was ik gelijk verkocht. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinst?

IMG_5079

De verpakking waarin ik hem ontving is echt prachtig. Het doosje is licht glanzend en met gouden letters staat het Supertrash logo erop. Daarnaast zit er een mooi, wit lint omheen. Echt een cadeautje!

IMG_5082

Het doosje kun je open rollen en dan vind je het horloge op een zacht, fluwelen kussentje. En dan begint de eyecandy:

IMG_5086

IMG_5087

IMG_5089

Het horloge heeft een gouden kast, met kleine swarovski steentjes. De wijzerplaat is crèmekleurig en er zit een datum aanwijzer bij.

IMG_5090

Het bandje is doorzichtig met gouden, vierkante stukken ertussen. Bij de sluiting kom je het Supertrash logo tegen.

IMG_5091

Het klokhuis heet een soort marmeren uiterlijk. Verschillende kleuren komen als een marble bij elkaar. Erg uniek en origineel.

IMG_5099

Ik weet het, de meningen over het horloge zullen verdeeld zijn, maar ik vind hem zelf erg mooi en ‘anders dan anders’. Ik ben er zo blij mee!

IMG_5494

Het Supertrash Wira horloge is nu te koop bij Supertrash voor €279,95. Een lieve duit dus! Maar..ik kan je verklappen dat ik hem zelf GRATIS (!) bij een abonnement op de Cosmopolitan kreeg. Ik betaalde  €49,95 voor het abonnement met 12 nummers en kreeg het horloge kosteloos toegestuurd. Een koopje dus!

Wat vind je van het Supertrash Wira horloge?

Leave a Reply

Your email address will not be published.