New in | Rayban 2140 Wayfarer + look

Home » New in | Rayban 2140 Wayfarer + look

Sunglasses shop Ray-Ban 2140 Wayfarer review 1

Afgelopen weekend mochten we echt niet klagen gezien de mooie weersomstandigheden. Wat een zon! En dat betekende niet alleen genieten van dat lekkere weer, maar ook dat ik mijn nieuwe zonnebril kon dragen. Al jaren droomde ik van een echte Ray-Ban Wayfarer zonnebril en nu heb ik hem dan ook. Kijk je mee naar mijn nieuwste aanwinst?

Sunglasses shop Ray-Ban 2140 Wayfarer review 4 Sunglasses shop Ray-Ban 2140 Wayfarer review 3

De Ray-Ban Wayfarer 2140 zonnebril met een tortoise printje is echt mijn favoriet. Nu heb je hem in verschillende hippe kleurtjes, zoals felblauw, geel, rood of zwart, maar ik kies zelf graag voor een wat klassieker kleurtje. Ik vind het dan net iets draagbaarder en stijlvoller, maar het is natuurlijk maar net wat je smaak is. Daarnaast vind ik het jaren ’50 model enorm leuk. Net zoals een paar Converse Allstars of een Levis jeans; een Ray-Ban Wayfarer kan gewoon altijd!
Sunglasses shop Ray-Ban 2140 Wayfarer review 5

Het model heeft een klein beetje een cateye model, waarbij de puntjes van het montuur een beetje omhoog krullen. Gelukkig is dit maar heel subtiel en vind ik het niet storend. De glazen zijn gradiënt van kleur en dat betekent dat ze van donker (boven) naar licht (beneden) lopen. Een leuk detail en het maakt de zonnebril wat speelser en minder hard.

Sunglasses shop Ray-Ban 2140 Wayfarer review 2

Nu heb ik zelf niet een heel groot hoofd en dat maakt het soms wel eens lastig om een goed formaatje glazen te vinden. Gelukkig heeft Ray-Ban daar iets handigs op gevonden, namelijk verschillende maten monturen! De meeste Wayfarer zonnebrillen zijn te koop in 50mm (medium) en 54mm (large). Ik koos daarom voor de 50m, die waarschijnlijk het beste bij mijn gezichtsvorm paste. Kijk maar mee!

Sunglasses shop Ray-Ban 2140 Wayfarer review 6 Sunglasses shop Ray-Ban 2140 Wayfarer review 7

Ik ben zo blij met mijn nieuwe zonnebril! Ik hoop dat het weer de komende tijd nog even meewerkt, maar ook voor in de auto is een zonnebril een must met een laaghangende zon. Nu is een Ray-Ban zonnebril natuurlijk niet de goedkoopste, maar ik vind wel dat de kwaliteit erg goed is. Je merkt dat hij stevig in elkaar zit en dat de glazen goed bij de grootte van mijn hoofd past. Ideaal dat je dus uit verschillende maten kunt kiezen. Verder zit er een brillendoekje en mooie brillenkoker bij, zodat je hem goed kunt onderhouden en beschermen.

Ray-Ban heeft natuurlijk nog veel meer leuke modellen waar je uit kunt kiezen, zoals de Aviator, die ook mateloos populair is. Mijn zonnebril bestelde ik bij Sunglasses shop en heeft een uitgebreide collectie merkzonnebrillen. Zo zag ik ook dat ze Michael Kors, Miu Miu en Dior verkopen.

Wil jij nu ook een zonnebril bestellen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je. Met de code 20SHOP krijg je maar liefst 20% korting op alle zonnebrillen van Sunglasses shop!

De Ray-Ban 2140 Wayfarer Tortoiseshell kost €123,- en is te koop bij Sunglasses shop.

Wat vind jij van de Ray-Ban Wayfarer? 

Ondertekening Liset handgeschreven beschikbaar gesteld

Leave a Reply

Your email address will not be published.